Disko u garaži: U open air prostoru MSU-a plesat ćemo za kraj ljeta na Nipplepeople i Idu Prester

Disko u garaži: U open air prostoru MSU-a plesat ćemo za kraj ljeta na Nipplepeople i Idu Prester

Electro pop dvojac Nipplepeople dolaze u petak 11. rujna u open air prostor garaže MSU-a u Novom Zagrebu. Kao posebna gošća pridružit će im se Ida Prester.

U limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemioloških pravila, Nipplepeople će pod vedrim nebom, Zagrebu predstaviti pjesme iz cijelog kataloga na velikom plesnom tulumu koji će označiti kraj jednog čudnog i dugog ljeta. Svoj posljednji zagrebački nastup bend je imao doslovce posljednjeg vikenda prije početka zatvaranja zbog pandemije, kada su napunili Tvornicu kulture, a sve neposredno nakon objave sjajnog singla „Tajna“. Njega će, zajedno sa svim najbitnijim radovima kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“ i „Nikada“ po prvi puta donijeti u MSU.

Nakon 15 godina rada u raznim glazbenim projektima, Ida Prester je krajem prošle godine krenula svojim putem. Electro-pop i indie-dance su njezina najveća ljubav i tom zvuku je posvećena u svom solo projektu, dosad predstavljenom s tri singla „Minuta“, „Sansa“ i „Dodir“. Premijera četvrtog, „Kvar“, očekuje se upravo na nastupu s Nipplepeople. Ulaznice za koncert u garaži MSU iznose 80 kn u pretprodaji, odnosno 100 kn na dan koncerta.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori