Refren uz koji ćete prati ruke 20 sekundi: Rundek obradio svoju pjesmu “To što perem to su ruke”

Refren uz koji ćete prati ruke 20 sekundi: Rundek obradio svoju pjesmu “To što perem to su ruke”

Trenutna situacija s pandemijom koronavirusa naša je realnost, a najvažnije od svega je da budemo odgovorni prema sebi i drugima i da pratimo upute Nacionalnog stožera. Mnoge osobe iz javnog života kao i glazbenici na svojim su društvenim mrežama apelirali na javnost da pripaze kako se ponašaju. Tako je glazbenik Darko Rundek na svom Facebook profilu objavio video u kojem poziva ljude da peru ruke napravivši prigodnu obradu svoje pjesme „Ruke“.

Darko Rundek: Ruke

S ruku se virus najbolje skida toplom vodom i sapunom. Preporuka epidemiologa je da se ruke peru 20 sekundi. Da ne nosite štoperice sa sobom u kupaonicu otpjevajte poznati refren. Darko Rundek i njegove “Ruke” dobra su vam vremenska okosnica.

Video je nasmijao mnoge u ova teška vremena i ako ništa drugo unio malo pozitive. No nije samo ovaj veliki hit dobar podsjetnik koliko dugo trebamo prati ruke. Evo još nekoliko hitova koje možete pjevušiti da budete sigurni da je prošlo preporučenih 20 sekundi.

Jolene, Dolly Parton

“Jolene, Jolene, Jolene, Jolene, I’m begging of you please don’t take my man.Jolene, Jolene, Jolene, Jolene. Please don’t take him just because you can.”

Take on Me – A-ha

Refren ove pjesme će vam taman biti dovoljan da pravilno operete ruke. Ne morate pjevati visoke tonove.

Stayin’ Alive – Bee Gees

Ovaj refren traje čak 24 sekunde, što je čak i bonus.

Učitati još
Zatvori