Danijela Martinović održala spektakularan koncert u prepunom Lisinskom

Danijela Martinović održala spektakularan
koncert u prepunom Lisinskom

Spektakularan koncert ‘Otvoreno srce’ prepun emocija i atmosfere zbog koje publika nije dugo ostala sjediti, priredila je sinoć diva hrvatske glazbene scene – Danijela Martinović u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Već od prve pjesme publika je nadglasala glazbenicu koja ove godine obilježava 30 godina glazbene karijere.

Prepuna dvorana Lisinski

Do posljednjeg mjesta ispunjena, i danima prije rasprodana koncertna dvorana, savršeno je opisala povezanost glazbenice i njezine publike. Danijela im se odužila na najbolji način i Dan žena pretvorila u glazbenu čaroliju.

“Prvi puta u svom životu i karijeri doživjela sam trenutak u kojem ne poznajem riječi za opisati čaroliju koja se dogodila sinoć. Koncert sam nazvala Otvoreno srce jer to je ono što sam željela prenijeti ljudima, ali nisam ni slutila da će pokrenuti takvu lavinu emocija. To nije bio koncert, to je sinoć – postao put.” – izjavila je Danijela.

U nekoliko trenutaka tijekom koncerta zastala sam kako bi upila energiju i bila svjedokom toga. Ljudi su dolazili na binu usred pjesme i grlili me dok sam pjevala. Neobično, čudesno, prekrasno! To je Otvoreno srce je samo ono, nemoguće čini mogućim!’, sabrala je Danijela svoje emocije nakon koncerta.

Na dvosatnom koncertu redali su se kako legendarni hitovi, tako i novi: Danima godinama satima, Pleši sa mnom, Neka mi ne svane, Ljubav ne odustaje… Skladbe su se nizale u savršenom ritmu, a publika je Danijeli uzvraćala čistom srećom, osmijesima i gromoglasnim aplauzima.

Teško je opisati sve detalje čarobne večeri u Lisinskom, no svakako treba izdvojiti i savršene glazbene goste. Ovoga puta Danijeli se na pozornici pridružila još jedna velika zvijezda, Vesna Pisarović s kojom je otpjevala ‘Da znaš’, a što je publika nagradila ovacijama, baš kao i duet s drugim glazbenim gostom – Markom Toljom s kojim je izvela skladbu ‘Ti si princeza’.

Poseban trenutak u Lisinskom svakako je bila i dodjela nagrade Hrvatske diskografske udruge, koju je Danijeli povodom 30 godina iznimne karijere uručila direktorica HDU-a, Maja Vidmar Klarić.

Znakovito, na dan žena Danijelu su iz prvog reda bodrile njezine drage prijateljice, kao i sestra Izabela, koje su sve te večeri nosile dio kolekcije nakita ‘Open heart’ koji će uskoro biti u prodaji. Za cvjetne dekoracije koje su pozornicu učinile raskošnom, te prema Danijelinoj želji donijele proljeće u Lisinski zaslužna je Marija Kelčec. Dok su Danijeline haljine kreirali dizajneri Oliver Jularić i Gabrijela Kanižaj – G-Blue.

Spektakularni koncert Danijele Martinović u Lisinskom samo je uvertira u ono najbolje što nas tek očekuje u ovoj njezinoj iznimnoj godini!

Učitati još
Zatvori