Buč Kesidi početkom prosinca održat će čak sedam koncerata u Zagrebu
Buč Kesidi početkom prosinca održat će čak sedam koncerata u Zagrebu

Buč Kesidi početkom prosinca održat će
čak sedam koncerata u Zagrebu

Grupa Buč Kesidi preuzet će zagrebački klub Sax na tjedan dana! Od ponedjeljka 4. do nedjelje 10. prosinca bend će 7 večeri zaredom nastupati u Palmotićevoj.

Nakon što su cijelu 2023. posvetili turneji Skupi snagu grupa Buč Kesidi okreće se klupskim koncertama i novom albumu. Protekli mjeseci prošli su u znaku velikih nastupa u regiji među kojima su se posebni istaknuli rasprodani beogradski stadiou Tašmajdan pred 10.000 ljudi i zagrebačka Šalati u svibnju. Upravo u jedan od epicentara njihove popularnosti, grad Zagreb, bend se vraća u prosincu i donosi sve svoje najvažnije pjesme kao što su Euforija, Kafe aparatLaž, Skupi snagu, Subota, TIHO, Curimo po asfaltu te naravno Nema ljubavi u klubu, Nedelja ujutru i Đuskanje ne pomaže te mnoge druge.

Buč Kesidi

Pozornicu Saxa Buč Kesidi zauzet će na točno 7 dana, a svaki koncert će biti posebno pripremljen, o čemu će točno radi bit će uskoro objavljeno. Ovo nije prvi put da „bend iz Pančeva“ preuzima rezidenturu u Zagrebu. U rujnu 2021. održali su pet svirki u dvorištu ALU u Ilici.

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici proslavit će u narednoj sezoni 25 godina rada i obilježit će to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Buč Kesidi

Ulaznice po cijeni od 20 eura u prodaju kreću u srijedu, 11. listopada u 10:00 u sustavu Eventim. Fizičke ulaznice bit će dostupne na blagajni kluba Sax svaki dan u radno vrijeme kluba. U ponudi će se odmah naći svih sedam datuma.

Foto: Luka Trajković, Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori