Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma stižu na veliki koncert Buč Kesidija
Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma stižu na veliki koncert Buč Kesidija

Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma stižu na veliki koncert Buč Kesidija

Ljevoruki electro rock’n’roll dvojac iz Pančeva Buč Kesidi jedini je bend novije generacije koji je stekao toliko veliku fan bazu u regiji da je iskorak prema osvajanju stadiona najbolji pokazatelj njihovog nezaustavljivog rasta. Nakon rasprodanog zagrebačkog stadiona Šalata na red 16. rujna dolazi još veći pothvat – beogradski Tašmajdan na kojem će im se, kao gosti, pridružiti Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma.

Foto: Vedran Metelko

Za njihov najveći koncert u dosadašnjoj karijeri i veliko finale aktualne turneje „Skupi snagu“ fan pit je rasprodan za samo dva dana, a do danas su već prodali 80% kapaciteta najvećeg stadiona u centru Beograda, te time prešli i broj prodanih ulaznica na Šalati.

Grupa izuzetno cijeni rad svojih kolega s kojima dijele regionalnu scenu, pa će na Tašu ugostiti Bojanu Vunturišević, Džipsiija, dok iz Hrvatske stiže Pocket Palma.

Foto: Jelena Janković

Poslije izuzetnih koncerata na kojima je promovirala novi album, jedna od najtalentiranijih akterica regionalne glazbene scene Bojana Vunturišević s publikom će na Tašu podijeliti vatromet energije i emocija koju nose njezini nastupi i pjesme s albuma „Daljine“ i „Ljubav“.

Jedan od najzapaženijih izvođača na ovogodišnjem srpskom Izboru za pjesmu Eurovizije svakako je bio Dzipsii, koji je tijekom ljeta nastupao na velikim festivalima u regiji, a 16. rujna na Tašu će prvi put uživo nastupiti pred beogradskom publikom. Svojom autentičnom pojavom i glazbom pokreće ljude, što će i pokazati izvođenjem pjesama s hvaljenog albuma „Greh“.

Foto: Mario Jelikić

Synth-pop-trio iz Hrvatske Pocket Palma već godinama uspješno stvara prepoznatljiv glazbeni izraz koji najbolje iskazuju na autorskim albumima koji su ih postavili u sam vrh regionalne scene. Do sada su svoje pjesme predstavljali brojnoj klupskoj i festivalskoj publici, a upravo prije objave novog studijskog albuma, stižu i na Taš.

Foto: Benjamin Strike

Nakon sjajnog nastupa na platou kod Pobednika prošlog kolovoza i dosadašnje, izuzetno uspješne turneje „Skupi snagu“, veliki stadionski koncert na Tašmajdanu bez sumnje će biti kruna dosadašnjeg rada Buč Kesidija. Osim hitova s prva dva studijska albuma publika u Beogradu po prvi put će uživo moći čuti novu glazbu benda, tri singla koja su objavili proteklih mjeseci. „Curimo po asfaltu“ predstavljen je početkom prosinca, „Skupi snagu“ krajem veljače, a „Trebaš mi“ tijekom svibnja i već su postali koncertni favoriti.

Za beogradski koncert ostao je mali broj ulaznica za parter i tribine, a kupiti se mogu kupiti preko online platforme Efinity.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori