Božićno raspoloženje može početi uz novi album Johna Legenda

Božićno raspoloženje može početi uz
novi album Johna Legenda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

A Legendary Christmas – album prepun božićne čarolije

Božićno vrijeme uistinu je najromantičnije doba godine koje budi posebno lijepe emocije. Blagost i čarolija božićnih lampica, miris cimeta i kuhanog vina, božićne pjesme i ukrasi na tako jednostavan, a tako poseban način čine da se osjećamo ispunjeno i radosno. Božićna čarolija zbližava nas s ljudima koje volimo i ta cosy druženja obožavamo. Iako se čini kako imamo još puno vremena do Adventa, to iskričavo razdoblje samo što nije zakucalo na vrata. Neki su se već počeli pripremati i u svom okruženju kreirati božićnu bajku koja u sekundi podiže raspoloženje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Božićna turneja počinje sredinom studenog

Da sve bude baš tako, bajkovito i romantično, pobrinuo se i poznati umjetnik John Legend. On je, naime, ovih dana javnosti predstavio svoj novi, a ujedno i prvi album božićnih pjesama. Da je riječ o uistinu predivnim izdanjima daje se naslutiti i iz naziva albuma – A Legendary Christmas . Očaravajući glas ovog umjetnika učinit će da se rastopite od miline, a to smo već shvatili i tijekom same najave albuma kroz pjesme Have Yourself a Merry Little Christmas i Bring Me Love koja je zapravo autorska pjesma Johna Legenda.

Na albumu je Legend ostvario suradnju s velikim i sjajnim glazbenicima poput jazz glazbenice i dobitnice Grammyja Esperanzom Spalding.

Kako bi nas dodatno uveo u božićno ozračje predstavio je i obiteljske fotografije sa suprugom Chrissy Teigen i kćerkicom Lunom.

Sredinom studenog John Legend kreće na turneju po Sjevernoj Americi kako bi s obožavateljima obilježio novo izdanje s božićnom glazbom.

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori