Miran Kurspahić i njegov bend TV Eye spremaju koncert u Tvornici

Miran Kurspahić i njegov bend TV Eye
spremaju koncert u Tvornici

Koncerti u Zagrebu sve su brojniji i jedno je sigurno – live glazba vratila se u punom mahu, uz novo normalno i ono što isto nosi. Ovih dana imamo niz odličnih koncerata koje želimo poslušati, a popisu sad dodajemo i pravi rock’n’roll event u Tvornici.

Miran Kurspahić već godinama na hrvatskoj sceni privlači pažnju svojim glumačkim i redateljskim projektima, ali i uvijek intrigantnim modnom izričajem. Posljednje dvije godine stvara i na glazbenom planu i ako ste među ljubiteljima prave rock glazbe, ali i energičnih koncerata, imamo odličnu vijest za vas!

Njegov bend TV Eye održat će ludi koncert 14.11. u 20 sati u Tvornici kulture u sklopu njihovog programa Ko nekad u osam, a uz njih će nastupati i Detroit Groove gang. TV Eye je nedavno nastupao u Močvari u kojoj je priredio odličnu atmosferu. Ovaj bend jedinstvenog R’N’R glazbenog izričaja svira od 2019. godine, fokusira se primarno na autorsku glazbu na engleskom, a trenutno ih ima više od desetak. Super stvari zajednički stvaraju Krešimir ‘Yamamoto’ Oreški na bubnjevima, Igor ‘Baby Jesus’ Hanžek na basu, Saša ‘Ćuso’ Mitrović na ritam gitaru, Saša ‘Seksi bumbar’ Strakoš na lead gitaru te Miran ‘Gejpardić’ Kurspahić kao vokal.

Kako bend tvrdi, očekuje nas prava “r’n’r apokalipsa”, a karte su dostupne preko platforme Entrio.hr.

Foto: Nikola Knežević

Učitati još
Zatvori