Veliki koncert Barbre Streisand u Londonu s gostima iznenađenja

Veliki koncert Barbre Streisand u
Londonu s gostima iznenađenja

Barbra Streisand nastupa ovog ljeta u Hyde Parku u Londonu

Komercijalno i kritički jedna od najuspješnijih umjetnica iz svijeta show bussinesa, sa sto milijuna albuma prodanih u SAD-u i dvjestočetrdeset milijuna albuma širom svijeta Barbra Streisand ikona je show bussinesa, glazbe i filma. Komercijalno je najuspješnija izvođačica na popisu najkomercijalnijih umjetnika Recording Industry Association of America (RIAA), kao jedina izvođačica među prvih deset i jedina umjetnica izvan rock and roll žanra. Zajedno s Frankom Sinatrom, Cher i Shirley Jones dobitnica je Oscara čiji je singl bio na prvome mjestu američke top-liste Billboard Hot 100.

Po podatcima RIAA, Barbra Streisand među pjevačicama drži rekord s najviše albuma među prvih deset na top-listama; od 1963. ukupno 31. Streisand se može pohvaliti i jednom od najdugovječnijih karijera te je objavila 51 zlatni, 30 platinastih i 13 multiplatinastih albuma, samo u SAD-u. Dio je suvremene popularne kulture, a njezin lik i djelo više puta je citiran u raznim književnim, glazbenim, kazališnim, filmskim i televizijskim uradcima…

7. srpnja 2019., London

Upravo ova diva, Barbra Streisand, dolazi u Europu, u London kako bi održala veliki koncert u Hyde Parku s gostima iznenađenja! Upišite datum 7. srpnja 2019. u svoje kalendare, a sve informacije o ulaznicama (koje kreću u praodaju 14. ožujka 2019 u 9 ujutro!) možete naći ovdje.

Foto: Profimedia, Barbra Streisand

Učitati još
Zatvori