Večeras slušamo Bocellijev koncert u potpuno praznoj Milanskoj katedrali

Večeras slušamo Bocellijev koncert u
potpuno praznoj Milanskoj katedrali

Svatko tko se barem jednom našao na koncertu Andree Bocellija (a bilo ih je i u Hrvatskoj), sasvim sigurno nije ostao imun, jer svaki nastup ovog poznatog talijanskog umjetnika publiku dirne do suza.

Večeras očekujemo iste reakcije, a doživljaj će bez sumnje biti još jače emotivno nabijen, jer Bocelli za svoju publiku, i za svoju koronavirusom žestoko pogođenu Italiju, nastupa u Milanskoj katedrali. Svoj uskrsni koncert, slavni operni pjevač nazvao je molitvom za cijeli svijet, koja će se proširiti domovima diljem planete i ući u sve one obitelji koje će slušati stream, a ovog su Uskrsa odvojene od svojih članova i svoje zajednice.

Koncert Bocelli: Music for Hope

Andrea Bocelli u predvečernjim će satima izvoditi niz pjesama kao što su Ave Maria, Sancta Maria i druge, a ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da će umjetnik nastupati potpuno sam u ovoj maestralnoj katedrali, te svojim glasom ispuniti ovu monumentalnu građevinu.

Koncert će biti streaman na njegovom YouTube kanalu, a početak je večeras u 19 sati. Priključite se i doživite ovo jedinstveno glazbeno iskustvo koje će se pamtiti i prepričavati još godinama!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori