Taylor Swift upravo je izdala još jedan iznenadni novi album

Taylor Swift upravo je izdala još
jedan iznenadni novi album

Taylor Swift upravo je po drugi put učinila 2020. godinu malo ljepšom i zanimljivijom. Glazbena senzacija, glazbenica desetljeća upravo je izdala još jedan novi album samo nekoliko mjeseci nakon što je izašao njezin album ‘folklore’ koji je oduševio čak i one koji nisu hardcore obožavatelji. Taylor je iznenadila obožavatelje albumom ‘Evermore’ koji vrvi genijalnim suradnjama i slušamo ga od jutra.

Sestrinski album ‘folklorea’ – stigao je ‘evermore’

Za glazbenicu je poznato da je svaki njezin album nova faza – kako glazbena i stilska, tako i njezina osobna. Međutim, ‘Evermore’ je izdala kao nastavak i sestrinski album ‘folklorea’ koji je izašao u srpnju ove godine.

“Jednostavno nismo mogli prestati pisati pjesme. Da objasnim nešto više poetski: osjećali smo se kao da smo stajali na rubu folklorske šume i imali izbor – okrenuti se i vratiti se ili nastaviti putovati dalje u šumu ove glazbe. Odlučiti smo nastaviti dublje lutati. Nikad nisam ovo radila. Uvijek sam albume tretirala kao ‘ere’ i kad bi jedan izašao, počela bih planirati drugi. Bilo je nešto drugačije u ‘folkoreu’. Zaljubila sam se u eksapizam koji sam pronašla u ovim imaginarnim/stvarnim pričama “,napisala je između ostalog Taylor u najavi novog albuma.

Na albumu je radila s Aaronom Dessnerom (The National), Justinom Vernonom (Bon Iver), sestrama HAIM pa i Marcusom Mumfordom (Mumford and Sons). Baš kao prvi album ove godine, ‘evermore’ nastavlja u drugačijem smjeru koji više vuče na alt-rock i indie-pop nego na onaj klasični ‘živi’ pop koji je Taylor servirala publici na prijašnjim albumima. U pjesmama ponovno preisputuje intrigantne teme, bliske događajima u njezinom privatnom životu.

Mi album slušamo od jutra i uvjereni smo da će i vas jednako oduševiti!

Foto: Instagram, YouTube screenshot

Učitati još
Zatvori