Aklea neon ima dva koncerta za redom u zagrebačkom klubu DVA OSAM

Aklea neon ima dva koncerta za redom u
zagrebačkom klubu DVA OSAM

Aklea Neon je rasprodala kapacitet zagrebačkog kluba DVA OSAM 18.3. za promociju albuma prvijenca. S obzirom na izraženi interes publike, dodan je još jedan koncertni datum – četvrtak, 17. ožujka, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Promocija prvijenca “Dođi na joji”

Moje pleme raste. Ovo je prvi put da solo organiziramo koncert i postignuće koje ide u moj osobni hall of fame. Jedva čekam okupati ekipu elektronskim afro zvukom.” otkriva Aklea Neon svoje dojmove povodom ovog postignuća.

Novootvoreni zagrebački klub DVA OSAM tako će dva dana zaredom biti mjesto ispunjeno girl-power energijom koju će Aklea Neon predstaviti kroz premijernu koncertnu izvedbu pjesama s albuma prvijenca “Dođi na joji”, objavljenog krajem veljače. 

Osim premijerne izvedbe pjesama, ovo će za nju biti prilika i da po prvi put uživo predstavi svoj vlastiti all-girl bend Sound Doulas, kojeg čine Ana Kelemen za bubnjevima, Helena Hena Ernoić na basu i Ivna Ji na semplerima i ritam mašini. “Od svojih početaka sam bila one-girl bend, a ove godine to mijenjam. Zato su tu moje Sound Doule koje su mi pošteno podebljale zvuk”, otkriva Aklea Neon.

Podsjećamo, album “Dođi na joji” debitantsko je studijsko izdanje osječke vile rime i beata, na kojem predstavlja ukupno 11 žanrovski šarolikih pjesama, okupljenih u jezgrovitu cjelinu zaraznog electro-afro zvuka i melodičnog vokala. Kao aktualni singl s albuma predstavljena je pjesma “Na dah”, sa zadivljujućim pratećim videospotom snimljenim u podzemnom Hramu ljudske vrste u Damanhuru, u sjevernoj Italiji.

Oduvijek sam bila posvuda, i po planeti i u žanrovima. Žena sam – prigrljujem kaos koji jesam u potpunosti” reći će Aklea prilikom opisa izdanja te istaknuti kako album predstavlja i jedan XL sonični zagrljaj te poziv na druženje, koje jednostavno ne odbijaš.

Taj isti poziv glasno odjekuje i prilikom najave koncerata koji nam slijede 17. i 18. ožujka u zagrebačkom klubu DVA OSAM. Za iznimnu kolektivnu vibru, uz Akleu Neon & Sound Doulas brinut će se i posebni gosti, bubnjari zagrebačkog Cassia Tribea.

“Ljubav je pokret, sreća je čin otpora, a revolucija neodoljiva. Ovaj album je samo podsjetnik na to” zaključuje Aklea Neon. Njenu glazbenu priču oblikovanu u studijski prvijenac “Dođi na joji” možete slušati na svim glazbenim streaming platformama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori