A Star Is Born soundtrack slušamo na repeat

A Star Is Born soundtrack
slušamo na repeat

Hoće li A Star Is Born postati kandidat za Oscara?

Uoči početka sezone filmskih nagrada, jasno je da publika (ali i kritika) imaju novog favorita. Dugoiščekivana premijera filma A Star Is Born, režiserskog prvijenca Bradleya Coopera i remakea kultne priče u kojem glumi moćna Lady Gaga, ostvaruje ozbiljne brojke na kino blagajnama diljem svijeta. Ozbiljan kandidat velikog studija za filmske nagrade ove sezone u manje od dva tjedna zaradio je gotovo 160 milijuna na svjetskoj razini i time listopad obilježio rekordnim otvaranjima (tu je i Venom).

Pitali smo se može li novi remake filma parirati svojim prethodnicima, a jedan od najvećih aduta filma koji će ga vjerojatno i nadživjeti, definitivno je soundtrack koji već živi svojim životom, neovisno od filma. Lady Gaga je inzistirala da sve pjesme na soundtracku izvedu uživo, a zajedno s Bradleyem Cooperom je napisala i producirala većinu od 19 originalnih pjesama.

Soundtrack koji osvaja

Shallow, naslovna pjesma koju čujemo i u traileru, zasjela je na prvo mjesto gotovo svih relevantnih ljestvica, s mnogim pjesmama koje ju prate. U međuvremenu su za Shallow objavili spot, kao i za Look What I Found, te najnoviji I’ll Never Love Again.

I’ll Never Love Again je u obliku videa trenutno dostupan samo na Apple Music kanalu. Kao i svi službeno objavljeni spotovi, i u ovom gledamo scene iz filma, pa ako ga još niste pogledali – pričekajte. U međuvremenu, cijeli album možete slušati ovdje, mi ne možemo prestati.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori