Novi hit u najavi: Hiljson Mandela otkriva nam što se događa u ‘7 ujutro’
Novi hit u najavi: Hiljson Mandela otkriva nam što se događa u ‘7 ujutro’

Novi hit u najavi: Hiljson Mandela otkriva nam što se događa u ‘7 ujutro’

Hiljson Mandela, zagrebački glazbenik, autor i trap ikona domaće scene, predstavlja novi singl s videospotom. Naslova 7 ujutro, riječ je o njegovom drugom ovogodišnjem singlu koji stiže nakon hit-pjesme Ankaran s kojom je proveo četiri tjedna na #1 Billlboard Croatia Songs liste i s kojim dodatno najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada, ove jeseni u zagrebačkom Boćarskom domu.

Pjesma nosi jednu neopterećujuju feel-good vibru koju smo u jednom danu zavrtili u studiju. Bio sam oduševljen beat-om koji je kreirao Lockroom i u par minuta sam imao gotov refren, a ostatak pjesme se samo nadovezao, otkriva Hiljson Mandela.

Hiljson Mandela
Hiljson Mandela

Inspiracija: Cro-dance era

Nadodaje i kako je naknadno shvatio da ih je u stvaranju novog singla inspirirala čuvena cro-dance era domaće glazbene scene: S odmakom sam shvatio da me instrumental pjesme podsjetio na cro-dance pokret koji je svojedobno isto bio jedan poseban novi val na sceni, i inspirirao me. Tako da mi uopće nije bilo teško napisati taj tekst i osjetiti čitavu vibru pjesme i vjerujem da smo najbolje što smo mogli u ovaj singl prenijeli tu čitavu srž druženja, partijanja i jednog dobrog života.

Kao i dosadašnje samostalne singlove, Hiljson Mandela je i ovu pjesmu kreirao sa stalnim suradnikom, producentom Mihovilom Šoštarićem Lockroom-om, dok prateći videospot redateljski potpisuju Luka Matković i Ana Cindrić.

Hiljson Mandela

Najveći samostalni koncert

Novim singlom 7 ujutro dodatno najavljuje i svoj najveći samostalni koncert do sada, koji će održati 5. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu. Spomenuti koncert stiže nam točno dvije godine otkako je u listopadu 2022. godine održao rasprodani solo koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Bio je to trijumf njegove dosadašnje karijere u godini u kojoj je objavio prvi solo album “Mandela Effect”. Godinu dana kasnije, u listopadu 2023., sa svojim matičnim trap kolektivom KUKU$ obilježio je deset godina djelovanja uz rasprodani zagrebački Dom sportova.

Njegov ovogodišnji solo koncert u Boćarskom domu bit će u znaku novih pjesama koje priprema za novi album, čija objava slijedi do kraja godine. Ulaznice su dostupne u prodaji putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Za koncert je već iskazan veliki interes, budući da je u svega tjedan dana od prve najave rasprodano 30% kapaciteta dvorane.

Pjesma 7 Ujutro čeka vas u nastavku:

Foto: Ana Cindrić

Učitati još
Zatvori