Originalan šumski festival koji ne smijete propustiti ovog ljeta

Originalan šumski festival koji ne
smijete propustiti ovog ljeta

(c) Klemen Stular

Forestland

Ostalo je nešto manje od mjesec dana do početka najatraktivnijeg događaja ovog ljeta na kontinentu – bajkovitog, šumskog glazbenog festivala Forestland. U samom vrhuncu ljetne sezone, 21. i 22. srpnja, malo mjestašce Brezje, koje se nalazi u samom srcu Međimurja, pretvorit će se pravu oazu elektronske glazbe i ugostiti neka od najvećih imena elektronske glazbe, kao što su Mahmut Orhan, Mark Otten, Jimmy Clash, Lawrance Apaga, MATRODA, DEKOVA, Radiology, Timo G i mnoge druge.

Photo by @[207707399243078:0]

Glazba & kampiranje pod zvijezdama

Osim bogatog glazbenog programa na tri pozornice, festival nudi prostor za kampiranje pod zvijezdama, dva bazena, druženje uz roštilj & grill, pješčanu plažu, champagne & rakija zonu te nezaboravne pool partyje uz šarene koktele i osvježavajuća pića. Glavni pokrovitelj Forestlanda je Tuborg, koji će se pobrinuti da spremno dočekate rasplesanu zoru i doživite provod koji ćete zauvijek pamtiti.

Forestland 2016

”The” događaj ovog ljeta na kontinentu spaja različite regije kroz glazbu te stvara zajedništvo među nacijama kroz gostovanja DJ-a iz Slovenije, Mađarske, Austrije i Hrvatske. Granice se ruše, a Međimurje tako postaje destinacija u srcu centralne Europe. Festival je to u sklopu kojeg se u samo 7 dana izgradi prostor za 10 tisuća ljudi usred šumskog krajolika, s kampom koji prima preko 1500 kampera, s pozornicama, bazenima i ostalim prostorima, da bi se samo tri dana nakon festivala makli svi tragovi stopala na pijesku kako bi se priroda počela oporavljati.

Electric Love 2015

Najbolji hrvatski EDM festival

Potvrda za odličnu organizaciju i nepresušnu kreativnost, ovom originalnom festivalu stigla je i u obliku nagrade za “Najbolji hrvatski EDM (Electronic Dance Music) festival za 2016.” prema renomiranom glazbenom portalu Klubska scena. Uz jednog od trenutno najtraženijih DJ-a na svijetu, Mahmuta Orhana, šumski krajolik s potokom i jezerom, vrhunsku glazbu i višednevnu zabavu, Forestland je i ove godine jedan od najboljih ljetnih festivala u Hrvatskoj, ali kako se čini, prava zabava tek počinje… Stoga rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme i provedite nezaboravan vikend u jedinstvenom šumskom ambijentu. Ulaznice možete kupiti putem online sustava ticket2go.hr.

(c) Klemen Stular

Foto: Klemen Štular

Učitati još
Zatvori