Koje ćemo filmove gledati u siječnju?

Koje ćemo filmove gledati u siječnju?

Jackie

‘Jackie’

Kako se dodjela nagrada Golden Globes bliži, a i Oscari su tu, skoro pa iza ugla, kraj godine obilježio je pravi ‘boom’ odličnih filmova, a taj trend nastavlja se i tijekom siječnja.

U kinima ćete tako u siječnju moći pogledati tri nova filma – ‘La La Land’ koji počinje s prikazivanjem, sutra 5. siječnja, ‘Jackie’ koji počinje s prikazivanje 19. siječnja te ‘Gold’ koji u kina dolazi 26. siječnja. No, ovaj odličan završetak siječnja istovremeno je i uvod u odličan kino početak veljače kada na velika platna dolaze ‘Fifty Shades Darker’ i ‘A Cure for Wellness’.

‘La La Land’  jedan je od iščekivanijih filmova godine, Oscara nominiranog redatelja Damiena Chazellea, poznatog po sjajnom i hvaljenom filmu ‘Whiplash’. U filmu Ryan Gosling igra jazz glazbenika koji se zaljubljuje u glumicu u usponu koju glumi Emma Stone, nakon čega uslijedi prava ljubavna romansa sa zapletom. Radnja filma smještena je u Los Angeles s naglaskom na atmosferu zlatne ere Hollywooda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan. Pogledajte najnoviji trailer s Johnom Legendom.

Film ‘Jackie’ donosi radnju koja se odvija nakon ubojstva američkog predsjednika Johna F. Kennedyja. Prva dama Jacqueline Kennedy pokušava biti jaka nakon trume koju je njena obitelj doživjela, vratiti vjeru, utješiti svoju djecu te definirati povijesno nasljeđe svoga muža. Radnja prati život Jackie Kennedy od trenutka atentata na njenog muža i intervjua kojeg je povodom tragičnog događaja morala dati magazinu Life, reflektirajući se na svoju privatni i javni život. Mnogi su kritičari predvidjeli kako se Natalie Portman smiješi nagradna Oscar za ovu ulogu.

Jackie

Jackie

Jackie

Jackie

'Jackie'

‘Jackie’

Iznenađenje početka ove godine svakako je film ‘Gold’ u kojemu se Kenny Wells (Matthew McConaughey), nesretni čovjek, udružuje sa geologom Michaelom Acostom (Édgar Ramírez) kako bi pronašli zlato u neistraženoj džungli Indonezije.

Film nosi jednu Golden Globe nominaciju – onu za najbolju pjesmu. No, bez obzira što izostaju nominacije za glumačka, režiserska ili slična ostvarenja, film već sada ima odlične kritike i preporuka je za posjeti najbližem CineStar kinu. Matthew McConaughey standardno donosi odličnu glumu lika kakvog ga do sada nismo vidjeli.

https://www.youtube.com/watch?v=jaZ3fOuVuF4

Sve informacije o filmovima, terminima projekcija te cijenama ulaznica možete saznati na  blitz-cinestar.hr

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori