Sutra počinje nova hit serija za mlade sa slavnom Zendayom u glavnoj ulozi

Sutra počinje nova hit serija za mlade sa
slavnom Zendayom u glavnoj ulozi

Zendaya u novoj seriji Euforija

Dramska serija „Euforija“ pruža novi pogled na priču o odrastanju, istražujući tinejdžerski svijet nadrogiranih tuluma i tjeskobnog svakodnevnog života empatijom i otvorenošću. Serija prati 17-godišnju Rue Bennett (Zendaya), ovisnicu o drogama koja je tek izašla s odvikavanja i koja pokušava naći smisao u svojoj budućnosti.

Život joj se dramatično mijenja kad upozna Jules Vaughn, transcuru koja se nedavno doselila u grad nakon rastave roditelja te poput Rue traži mjesto kamo pripada. U Rueinoj orbiti još se nalaze prijatelji iz razreda Nate Jacobs, sportaš koji bijesom skriva seksualnu nesigurnost; Maddy Perez, Nateova cura s kojom stalno prekida i miri se; Chris McKay, zvijezda footballa kojoj prijelaz iz srednje škole na koledž pada teže nego inače; Cassie Howard, koju stalno progoni seksualna prošlost; Lexi Howard, Cassiena mlađa sestra i Rueina uravnotežena prijateljica iz djetinjstva te Kat Hernandez, tinejdžerica svjesna svog tijela koja istražuje svoju seksualnost.

https://www.youtube.com/watch?v=kYBkRjxQdkE&feature=youtu.be

Glumica i pjevačica Zendaya glumi glavnu ulogu u novoj HBO seriji „Euforija“ (Euphoria), koja će premijerno biti prikazana 17. lipnja u 21.00h na HBOkanalu, a istog dana će prva epizoda biti dostupna putem online video streaming usluge HBO GO. Nove epizode će biti emitirane ponedjeljkom u istom terminu, kada će biti dostupne i na HBO GO-u.

Uz Zendayu, u seriji glume i Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith i Sydney Sweeney.

Autor serije i scenarist svih epizoda je Sam Levinson, koji je istovremeno i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i reper Drake, Future the Prince, Ravi Nandan, Kevin Turen, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady, Gary Lennon i Jim Kleverweis, kao i konzultanti Scott Turner Schofield i Jeremy O. Harris.

Učitati još
Zatvori