‘Zašto žene ubijaju’ je nova hit serija koju nećete moći prestati gledati

‘Zašto žene ubijaju’ je nova hit serija koju nećete moći prestati gledati

Antologijska serija „Zašto žene ubijaju“ detaljno prati živote žena u tri različita vremenska perioda čije je živote promijenila bračna nevjera. Teška izdaja ljubavi pokrenula je niz događaja u svjetovima kućanice iz 60-ih, pripadnice visokog društva iz 80-ih i odvjetnice iz 2018. koji završavaju oduzimanjem života. Serija u deset nastavaka „Zašto žene ubijaju“, koja se počinje prikazivati 20. siječnja u 22:00h na kanalu FOX Life, preispituje kako se uloga žena promijenila, ali i kako je njihova reakcija na izdaju ostala ista. Nove epizode mogu se pratiti svakoga ponedjeljka u isto vrijeme. 

U gradu Pasadena u Kaliforniji, tri žene u tri različita razdoblja suočavaju s izazovom bračne nevjere. U 1963. godini, Beth Ann Stanton (Ginnifer Goodwin) odana je i submisivna kućanica koja se teško nosi s gubitkom kćeri, a život joj postane još teži kada joj susjeda priopći kako ju suprug vara s lijepom plavokosom konobaricom. Godine 1984. vrckasta vlasnica umjetničke galerije Simone (Lucy Liu) priređuje lude i ekstravagantne partije za svoje bogate prijatelje i klijentelu. Njezin naizgled savršeni život okreće se naglavačke kad sazna kako ju je njezin treći suprug prevario s mlađim muškarcem. U današnje vrijeme Taylor (Kirby Howell-Baptiste), samouvjerena je i inteligentna odvjetnica koja se nalazi u otvorenome braku, a čiji se odnos nađe na klimavim nogama kada se i ona i njezin suprug ludo zaljube u istu ženu. Autor komične drame „Zašto žene ubijaju“ je Marc Cherry, najpoznatiji po uspješnim serijama „Očajne kućanice“ i „Vraške sluškinje“.

Lucy Liu nakon bogate karijere koju su obilježili naslovi poput „Charlijevih anđela“, „Kill Billa“, „Ally McBeal“ i uspješnice „Sherlock i Watson“ u seriji „Zašto žene ubijaju“ ponovno je zasjala kao pripadnica višeg sloja iz desetljeća sa kojim nas veže velika nostalgija. Kroz njezin lik ispričat će se priča o izazovima koje su veze imale u osamdesetima prošlog stoljeća. Protagonistica uz Lucy Liu je i Ginnifer Goodwin zvijezda serije „Jednom davno“ u kojoj je portretirala suvremenu verziju Snjeguljice. Ta uloga joj je donijela svjetsku slavu, a ovog puta odlučila se za ulogu submisivne kućanice koju je zadesila teška sudbina. U šezdesetim godinama prošlog stoljeća pozicija žene je bila vrlo komplicirana, a ideal obitelj nikad istaknutiji. Žene su se vrednovale po aktivnostima koje su izvršavale kod kuće, a njihova pasivna uloga bila je u kontrastu s ulogom njihovih poslovno uspješnih muževa. Brojne serije i filmovi nastali su inspirirani ovom tematikom od fantastičnog „Puta oslobođenja“ do izvrsnih „Momaka s Madisona“. Kako su se žene nosile s brojnim problemima i kušnjama šezdesetih, osamdesetih godina te u 21. stoljeću gledatelji će moći pratiti u seriji „Zašto žene ubijaju“ svakog ponedjeljka u 22:00h na kanalu FOX Life.

U glavnim ulogama: Ginnifer Goodwin kao Beth Ann, Kirby Howell-Baptiste kao Taylor, Lucy Liu kao Simone, Jack Davenport kao Karl, Sam Jaeger kao Bob, Reid Scott kao Rob, Alexandra Daddario kao Jade i Sadie Calvano kao April.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori