‘Zagrizi u bajku’ je skroz sladak gastro-kazališni projekt koji će razveseliti i vas i vaše klince

‘Zagrizi u bajku’ je skroz sladak gastro-kazališni projekt koji će razveseliti i vas i vaše klince

Prva dječja predstava iz ciklusa Zagrizi u bajku pod naslovom Božić kod Ivice i Marice publici će se premijerno predstaviti u robnoj kući IKEA, i to 4. prosinca 2021. godine, te u duhu blagdana pozvati na predah, zajedništvo i druženje s najmilijima. Zagrebačka premijera u Laubi planirana je za 5. prosinca 2021. godine, a nakon nje uslijedit će još niz izvedbi tijekom mjeseca. Predstava će putovati i do Opatije, grada dobre hrane i prijatelja djece.

Ondje će se premijerno izvesti 19. prosinca 2021. godine, u opatijskom Kulturnom centru Gervais, koji je veliki prijatelj djece i kazališta. Zagrizi u bajku prvi je gastronomsko-kazališni projekt koji je spojio tri kreativne žene iz sasvim različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu (O slanom i slatkom) i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera. Naše junakinje u ulogama Sarme, Purice s mlincima i Kuglofa na smiješan i zabavan način ulaze u dobro poznati svijet bajke, sa zadaćom da djeci prenesu poruku o važnosti okupljanja oko stola, zdravijim obrocima i tradicionalnim blagdanskim običajima.

Uz mnoštvo songova, plesa i smijeha, glavne junakinje ove priče pokušat će odvući Ivicu i Maricu na svoju stranu. No to nije sve – predstava uključuje i pravi mali cooking show uživo da dodatno proširi slasne okuse, mirise i blagdansko raspoloženje. Ciljana publika su klinke i klinci od 5+ godina, kao i njihova starija pratnja, koja će se itekako dobro zabaviti.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori