Snima se i treći nastavak ‘Wonder Woman’ s Gal Gadot u glavnoj ulozi

Snima se i treći nastavak ‘Wonder Woman’ s Gal Gadot u glavnoj ulozi

Strani mediji ne prestaju brujati o filmu ‘Wonder Woman 1984’ koji je prije samo nekoliko dana premijerno izašao u selektiranim kinima i na streaming divu HBO Max. Dojmovi o nastavku trilogije još uvijek se nisu slegnuli, a već je stigla vijest da Patty Jenkins režira i treći film ‘Wonder Woman 3’ i to ponovno s izvrsnom Gal Gadot kao protagonisticom.

‘Wonder Woman 3’ kao kraj trilogije

Potvrđeno je da će to biti konačni film koji će Jenkins režirati u ovoj trilogiji, a iz Warner Bros. studija nadodali su kako će posljednji nastavak sigurno imati kino premijeru i da se neće prikazivati na streaming servisima. Unatoč pandemiji, film koji je izašao točno na Božić trenutno je komercijalno najuspješniji film ove godine u kinima i drži rekordne brojke posjetitelja otkad su se kina ponovno otvorila, barem u SAD-u.

Za razliku od prvog filma, radnja drugog filma vodi nas u 80-e godine prošlog stoljeća. U nastavku glume i Chris Pine, Kristen Wiif i Pedro Pascal, a još nije potvrđeno tko se od likova vraća i u trećem nastavku, osim Gal Gadot. Radnja, kao niti okvirni datum kad bismo mogli očekivati i finalni nastavak ‘Wonder Woman 3’, nije poznata.

Foto: Profimedia.hr, IMDb

Učitati još
Zatvori