Povratak kraljice romantičnih komedija: Meg Ryan napokon ima novi film
Povratak kraljice romantičnih komedija: Meg Ryan napokon ima novi film

Povratak kraljice romantičnih komedija:
Meg Ryan napokon ima novi film

Kraljica romantičnih komedija vraća se na filmska platna! Meg Ryan gledat ćemo u glavnoj ulozi u nadolazećem filmu What Happens Later u kojem će ekran dijeliti s Davidom Duchovnyjem. Prvi je ovo glumački zadatak za Meg nakon osmogodišnje pauze, a ovoga puta preuzela je i redateljsku palicu.

Meg Ryan i David Duchovny, What Happens Later

Nova prilika za ljubav

Film je temeljen na drami Shooting Star američkog dramatičara Stevena Dietza, a prati bivše ljubavnike Willu i Billa, koji preko noći ostaju zarobljeni u zračnoj luci zbog oluje. Trailer, koji donosimo u nastavku, pokazuje kako bivši par ponovno preispituje probleme svoje veze gotovo 25 godina nakon prekida. Hoće li svojoj ljubavi dati drugu šansu doznat ćemo 13. listopada, kada je zakazana svjetska premijera.

Odmak od uobičajenog

Povratak Meg Ryan žanru koji ju je proslavio izazvao je oduševljenje kod njezinih obožavatelja. Prve reakcije mahom su usmjerene na činjenicu da su glavni protagonisti ove romantične komedije u sedmom desetljeću života, a odmak od uobičajenog izazvao je niz pozitivnih komentara.

Prema analizi koju je u ožujku objavio Centar za proučavanje žena na televiziji i filmu pri Sveučilištu San Diego, 36% američkih filmova objavljenih prošle godine uključivalo je ženski lik u tridesetim godinama. No taj se broj naglo smanjio kako su žene ulazile u četrdesete (16%), pedesete (8%) i šezdesete (7%). Stoga, ova će romantična komedija predstavljati sjajno osvježenje i pomak prema naprijed.

Foto: Profimedia, PR

Učitati još
Zatvori