Kulinarski show Michelle Obama je stigao na Netflix

Kulinarski show Michelle Obama je
stigao na Netflix

Kulinarski show Michelle Obama stigao je prije par dana na Netflix. Radi se o emisiji ‘Waffles+Mochi’ koja je prvenstveno namijenjena najmlađima, a na streaming servisu počela se prikazivati 16. ožujka.

Kulinarski show Waffles+Mochi

Glavne zvijezde showa su lutke nazvane Waffles i Mochi, dok je bivša američka prva dama u ulozi vlasnice supermarketa. Kroz 10 epizoda prikazano je njihovo zajedničko putovanje na kojemu uče o kulinarstvu. Waffles i Mochi tako uz pomoć prijatelja, među kojima je i Michelle, putuju svijetom i posjećuju razne kuhinje, restorane, farme i domove te pripremaju jela s raznovrsnim sastojcima i začinima uz pomoć poznatih chefova, djece i celebrityja.

“Ovaj dvojac će nas povesti na avanture po svijetu kako bismo otkrili nove sastojke i isprobali nove recepte. Djeca će ih obožavati, a sigurna sam da će se i odrasli dobro zabaviti i naučiti korisne savjete”, rekla je Obama kada je predstavljala projekt.

Nova suradnja Obame i Netflixa

Osim što se pojavljuje u showu, Obama je ujedno i izvršna producentica emisije čija je tema usko povezana s njenom javnozdravstvenom kampanjom ‘Let’s Move!’, koja ima za cilj suzbiti pretilost među djecom. Svrha kampanje je pokrenuti inicijative koje će pomoći obiteljima da dobiju pristup zdravoj i cjenovno pristupačnoj hrani te da povećaju tjelesnu aktivnost.

Inače, Michelle i Barrack Obama s Netflixom imaju višegodišnji ugovor za produkciju filmova i serija, a na istom steaming servisu možete gledati i njezin dokumentarac ‘Becoming’.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori