Vodimo vas na super predstavu ove subote u Zagrebu

Vodimo vas na super predstavu
ove subote u Zagrebu

Napeta psihološka drama Susret

Prema riječima autorice i redateljice Nine Mitrović Susret je napeta psihološka drama o dva čovjeka suočena s prošlošću od koje više ne mogu pobjeći. Komad je to o ljubavi i mržnji, kajanju i žaljenju. I pitanju koje se krije u pozadini cijele priče: Što ako nam naši roditelji ne mogu ili ne znaju dati ljubav?

Susret je 2009. nagrađen nagradom za dramsko djelo Marin Držić.  Izveden je 2013. u sklopu festivala novog pisma LabFest u Londonu, u koprodukciji Theatre 503 i Fat Git Theatre, u režiji Josha Rochea. Iste je godine imao premijeru u Slovenskom Narodnom Gledališču Nova Gorica u Sloveniji u režiji Primoža Beblera. Ovo je prvi put da ga hrvatska publika ima prilike vidjeti na pozornici.

Sretnik ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavu Susret 26. listopada u 20h u Teatru EXIT pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila SUSRET do 25. listopada u 16 sati kada ćemo objaviti sretnika ili sretnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Tini Vidović!

Učitati još
Zatvori