Vodimo vas na premijeru nove predstave u Teatar EXIT

Vodimo vas na premijeru nove
predstave u Teatar EXIT

Voliš li me? – nova hit predstava

Voliš li me?, predstava nastala u suradnji Zagrebačkog glumačkog ateljea i Studija EXIT, premijerno će biti izvedena 8. studenog 2018. u 19h. Radi se o autorskom projektu četvero glumaca; Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca koji potpisuje dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika koji igraju ljubavni par.

O predstavi Voliš li me? – Život koji smo sanjali nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

Ovo su neke od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Nakon premijerne izvedbe 8. studenog 2018., predstavu možete pogledati i 9., 10. i 11. studenog 2018. u 19h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).

Sretnik ili sretnica moći će osvojiti dvije ulaznice za premijeru predtave pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila VOLIŠ LI ME?, do 7. studenog kada ćemo objaviti sretne dobitnike ili dobitnice. Također, kako biste bili u prilici osvojiti knjigu, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Andrei Stanić!

Učitati još
Zatvori