Vodimo vas na predstavu Bračni (s)provod u kazalište Mala Scena

Vodimo vas na predstavu Bračni
(s)provod u kazalište Mala Scena

“Daj mi dobar razlog da se vjenčamo ili idemo spavati”

Sean i Amy su tipičan mladi par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje-više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje! Večeras će razriješiti pitanje braka jednom zauvijek. Oboje vade svoje najjače adute i skidaju rukavice. Sean će je pokušati odgovoriti. Amy će ga pokušati nagovoriti.

Hoće li prekinuti? Hoće li nastaviti kao do sada?

Ili će prošetati do oltara? Bračni (s)provod idealna je predstava za sve koji su ikad bili u braku, koji će biti u braku, koji se žele vjenčati, ili ne žele, koji su razmišljali trebaju li se vjenčati, kojima su govorili da se trebaju vjenčati, koji znaju nekoga tko je u braku, ili nekoga tko se želi vjenčati, ili je bio u braku, ili bi se trebao vjenčati, ili znaju nekoga tko se ne bi trebao vjenčati, za svakoga tko ima roditelje koji su u braku, roditelje koji su bili u braku, roditelje koji ne bi trebali biti u braku i za sve ostale.

U ovoj zabavnoj, romantičnoj komediji glume Lana Blaće i Stipe Kostanić, režiju potpisuje Ivan Đuričić, a predstavu u produkciji Aplauz Teatra možete doći pogledati 18. i 19.11. u Maloj Sceni, s početkom u 20 sati. Ulaznice su dostupne putem weba i na blagajni Male Scene, a rezervacije su moguće i na 098 414509.

Dvoje sretnika moći će osvojiti po dvije ulaznice za predstavu Bračni (s)provod u utorak 19. studenog u 20h u Maloj Sceni pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila Bračni (s)provod . Prijaviti se možete do sutra u 12 sati kada ćemo objaviti sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima označite prijatelja/prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Update: Dobitnice ulaznica za predstavu su Helena Boltižar i Sanja Ćosić.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori