Odabrane etikete vina Krauthaker na premijeri predstave „Mačka na vrućem limenom krovu“

Odabrane etikete vina Krauthaker na premijeri predstave „Mačka na vrućem limenom krovu“

Dubravka Vrgoč, Zrinka Cvitešić, Martina Krauthaker Grgić

Odabrane etikete vina Krauthaker predstavljene su u punom sjaju na kulturnom događaju sezone, premijeri predstave „Mačka na vrućem limenom krovu“ u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Vina Krauthaker u HNK

Mnogobrojni uzvanici iz domaćeg javnog života uz pjenušac Krauthaker Julija uživali su i uz vino Krauthaker Graševina Vidim 2017., koje je nagrađeno zlatom na Festivalu graševine i broncom na natjecanju Decanter World Wine Awards 2018 te u vinu Krauthaker Pinot crni 2015. Publiku je posebno oduševilo elegantno i moderno vino Krauthaker Graševina kasna berba 2017.

Nakon premijere, u suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Zagrebu, vinarija Krauthaker pripremila je iznenađenje glumici Zrinki Cvitešić koja je proslavila 20 godina karijere. Tom prilikom enologinja Martina Krauthaker Grgić glumici je uručila vino Krauthaker Zelenac izborna berba prosušenih bobica 2011.

Vrhunska vina Krauthaker još su jednom potvrdila svoj status na hrvatskoj vinskoj sceni i zaokružila premijeru predstave „Mačka na vrućem limenom krovu“. Spoj kazališne umjetnosti i umjetnosti proizvodnje vina koju njeguje vinarija Krauthaker sjajno su pretočeni u jedinstven kulturni događaj.

Dubravka Vrgoč, Zrinka Cvitešić, Martina Krauthaker Grgić

Više o vinima pratite na službenoj stranici http://www.krauthaker.hr/ i Facebook profilu https://www.facebook.com/krauthaker/.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Goran Jakuš

Učitati još
Zatvori