Svi kažu da je ovo trenutno najstrašniji horor na Netflixu, a snimljen je po istinitoj priči

Svi kažu da je ovo trenutno najstrašniji horor na Netflixu, a snimljen je po istinitoj priči

veronica

Primijetili smo da se u posljednje vrijeme opet veliki naglasak stavlja na horor filmove, da se mnogi probijaju do naslova u medijima, a javnost je itekako zainteresirana. Klasificiraju se kao horori novog doba, a jedan je čak nominiran za ovogodišnju nagradu Oscar. Radi se o filmu Get Out koji vas neće prepasti klasičnim zapletom već sofisticiranom pričom s neočekivanim likovima i pomalo začudnim scenama.

No drugi film o kojem se ovih dana itekako priča i piše dolazi iz Španjolske i prošlog je tjedna stigao na Netflix. Već su ga proglasili najstrašnijim hororom ikad, no to ćete ipak morati procijeniti sami. Glavna premisa je opsjednutost, omiljeni motiv brojnih horor filmova, ali kažu da nešto ovako strašno još niste vidjeli.

Veronica

Priča režisera Paca Plaze je smještena u Madrid 1991. godine i prati tinejdžerku Veronicu koja se brine za mlađu braću nakon smrti oca. Jednog dana, za vrijeme pomrčine sunca, s dvije prijateljice odluči upotrijebiti Ouija ploču i to pokrene cijeli niz strašnih događaja.

Veronica je inspirirana stvarnom pričom iz Madrida 90-ih, od djevojci koja je nakon igre Ouija pločom umrla pod nerazjašnjenim okolnostima. Pogledajte trailer u nastavku i sami odlučite usudite li se pogledati cijeli film.

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori