Venom s Tomom Hardyjem je stigao u kina

Venom s Tomom Hardyjem je
stigao u kina


U Los Angeles je stigao u ponedjeljak na posebnu premijeru, a danas stiže na domaća kino platna te napokon možemo izgovoriti popularan slogan filma Mi Smo Venom. Naravno da se radi o Venomu, antijunaku kojeg je utjelovio popularan britanski glumac Tom Hardy.

Održana premijera u Los Angelesu okupila je cijelu filmsku ekipu i mnoštvo fanova koji su imali čast među prvima pogledati ovaj toliko očekivani filmski naslov. Domaća publika to zadovoljstvo može ostvariti već danas jer Venom je od danas na svim hrvatskim kino rasporedima!

Film koji smo čekali

Venom je film kojeg smo toliko čekali i koji je uzrokovao lavinu pitanja na koje ćemo napokon dobiti odgovore. Je li Venom junak ili antijunak? Kako se najzgodniji glumac današnjice kojeg obožavaju žene diljem svijeta snašao u ulozi ne tako privlačnog vanzemaljca Venoma? Može li priča o jednom antijunaku imati sretan završetak?
Odgovori stižu za par sati no ono što se već zna je da ovo nije klasična priča o superjunacima koji spašavaju svijet. Svijet ima već dovoljno superjunaka i ovo nije priča o njima. Ovdje se radio o potpuno novom poimanju dobra i zla i o likovima koji su istovremeno i glavni junaci i glavni zlikovci. Nekad je teško razaznati razliku a ta razlika je Venom. Venom je najneobičniji junak ili antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti. Naš junak utjeruje strah u kosti i upravo zato ga obožavamo.

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak kojeg nikako ne želite naljutiti.

Tom Hardy, Michelle Williams i Riz Ahmed u glavnim ulogama

Osim Tom Hardyja, glumačku postavu pojačala je i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok je za cjelokupnu filmsku akciju zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlanea i Mikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojemu je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac te je poznat jedino kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu, on kasnije postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak te sada po prvi puta dobiva vlastito filmsko ostvarenje.

https://www.youtube.com/watch?v=9C3XC4qMwuo&feature=youtu.be

Preporuka

Zatvori