Veliki show legendarnog Johna Cleesea uskoro u Lisinskom

Veliki show legendarnog Johna
Cleesea uskoro u Lisinskom

John Cleese cover

Nakon odličnih jutarnji vijesto o cijelom dostupnom katalogu serije i filmova Monty Phytona koji dolaze na Netflix, još jedna će razveseliti obožavatelje! Nagrađivani 77-godišnji britanski komičar, glumac i scenarist John Cleese, član Monty Phyton ekipe, 15. lipnja stiže u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. Cleese u predstavi vodi publiku kroz miks svojih klasika i novijih djela – kao i obično, s dobrom dozom crnog humora, po kojem je John Cleese poznat. Show Last time to see me before I die daje obožavateljima možda posljednju priliku da poznatog komičara vide uživo stoga ne sumnjamo da će već u prvim danima prodaje ulaznice biti doslovno razgrabljene!

John Cleese je najpoznatiji po svom doprinosu i ulogama u humorističnim serijama Leteći cirkus Montyja Pythona i Fawlty Towers te filmovima Monty Python and Holy Grail, Life of Brian i Fish Called Wanda. Javnosti je manje poznata činjenica da je istodobno s glumačkom karijerom vodio tvrtku za poslovnu obuku Video arts, koja je proizvela više od 120 edukacijskih videa i tako postala najveća tvrtka te vrste izvan SAD-a. Osim toga, glumac je, zajedno s cijenjenim psihijatrom, dr. Robinom Skynnerom, napisao dvije knjige koje su postale bestselleri, a u kojima su se bavili temama iz područja psihologije, psihijatrije i njihove primjene u životu.

2017. godine slavni je glumac na Sarajevo Film Festivalu primio nagradu ‘Počasno srce Sarajeva’, koju direkcija festivala već tradicionalno dodjeljuje velikim svjetskim imenima filmske umjetnosti. Ulaznice potražite već danas na blagajni Lisinskog ili na ulaznice.hr.

John Cleese

Učitati još
Zatvori