Uskoro je premijera treće sezone HBO serije “Westworld” – donosimo detalje

Uskoro je premijera treće sezone HBO serije “Westworld” – donosimo detalje

Treća sezona jedne od najomiljenijih HBO serija “Westworld”
ima premijeru treće sezone 16. ožujka .

Mračna odiseja o budućnosti

Serija „Westworld“ je mračna odiseja o buđenju umjetne svijesti i evoluciji grijeha koja otkriva svijet u kojem svaki ljudski apetit, nevažno koliko je plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen. Istražujući što znači biti čovjek kroz oči čovjekolikih androidnih „domaćina” parka, serija istražuje granice egzotičnog svijeta smještenog na raskrižju bliske budućnosti i redefinirane prošlosti.

Westworld – sve što trebate znati o trećoj sezoni

Većina glavnih likova vraća se i u ovoj sezoni. Uključujući Dolores (Evan Rachel Wood), Bernarda (Jeffrey Wright), Maeve (Thandie Newton), Charlotte (Tessa Thompson), Stubbsa (Luke Hemsworth), Hectora (Rodrigo Santoro) i čovjeka u crnom (Ed Harris). Dolores će početi surađivati s ljudima u namjeri da krene u osvetu. Trailer ju prikazuje poprilično hladnu, ali iz njega možemo zaključiti i kako će ju Maeve pokušati ubiti. Izgledno je kako će se William izložiti velikom riziku kako bi spasio svijet. Međutim tu se postavlja pitanje tko mu je tu ulogu dodijelio. Uz njih se pojavljuje i nekoliko novih likova koji će svakako pridonijeti rasplet radnje kakav ne možemo tako lako predvidjeti.

Prve dvije sezone zajedno su imale 42 Emmy nominacije. Druga sezona je od ukupno 20 nominacija za nagradu Emmy osvojila 3 nagrade, od kojih je Emmyja osvojila Thandie Newton za najbolju sporednu žensku ulogu.

Premijera je zakazana na HBO kanalu 16. ožujka, a do tad pogledajte trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=fBIJn984FtY

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori