Uskoro izlazi nova serija “Prizori iz bračnog života”

Uskoro izlazi nova serija “Prizori
iz bračnog života”

Nova petodijelna HBO serija „Prizori iz bračnog života“ (Scenes From A Marriage), s Oscarom Isaacom i Jessicom Chastain u glavnim ulogama, imat će premijeru 13. rujna na HBO GO-u, a prva epizoda bit će prikazana na HBO kanalu istog dana u 20.00h.

Prizori iz bračnog života

„Prizori iz bračnog života“ je adaptacija švedskog klasika Ingmara Bergmana iz 1973. i ponovno preispituje njezin legendarni prikaz ljubavi, mržnje, želje, monogamije, braka i rastave kroz prizmu suvremenog američkog para. Mira (Jessica Chastain) je samouvjerena, ambiciozna direktorica tehnološke tvrtke koja se u braku ne osjeća ispunjeno, a Jonathan (Oscar Isaac) je susretljivi i intelektualni profesor filozofije koji očajnički želi održati njihovu vezu. „Prizori iz bračnog života“ prikazuje kompleksnost Jonathana i Mire kao pojedinaca koji postaju svjesni da njihov brak nije rastrgan niti jednim određenim događajem ili greškom, što rezultira radikalno iskrenom serijom koja omogućuje publici da prisluškuje privatne razgovore između dvoje ljudi rastrganih između osjećaja mržnje i ljubavi.

https://www.youtube.com/watch?v=YEaoJ3v8Qr0

Scenarist, režiser i izvršni producent serije je Hagai Levi („Na terapiji“, „Naši dečki“, „Preljub“). Ostali izvršni producenti su Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog, ujedno i koautorica prve i pete epizode, te Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman i M. Blair Breard.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori