Stiže nam dokumentarac o slavnom dizajneru Ralphu Laurenu

Stiže nam dokumentarac o slavnom
dizajneru Ralphu Laurenu

Dokumentarni film iz HBO produkcije U Ralphovu stilu (Very Ralph) istražuje život i karijeru Ralpha Laurena, jednog od najuspješnijih američkih modnih dizajnera te otkriva čovjeka iza ikone. Premijerno će biti dostupan od 28. studenoga na HBO GO-u, a istog dana će biti premijera na HBO kanalu u 21.55h.

S neobičnom sposobnošću da svoje snove pretvori u stvarnost, Lauren je kultivirao ikonografiju američkog sna kao globalnu marku životnog stila. Kroz opsežne i iskrene razgovore Lauren promišlja o svojoj pionirskoj viziji, braku dugom pet desetljeća i o tome kako je dječak iz Bronxa koji ništa nije znao o dizajniranju mode izgradio globalno carstvo vrijedno više milijardi dolara. Film također uključuje intimne intervjue s obitelji, kolegama, novinarima i drugim znamenitim osobama, među kojima su Anna Wintour, Karl Lagerfeld, André Leon Talley, Hillary Clinton, Robin Givhan, Jason Wu, Naomi Campbell, Martha Stewart, Calvin Klein, Tyson Beckford, Tina Brown, Diane von Furstenberg, Jessica Chastain, Vanessa Friedman i Paul Goldberger.

Dobitnica Emmyja Susan Lacy režirala je ovaj dugometražni dokumentarni film, a istovremeno je i jedna od producentica uz Emmu Pildes i Jessicu Levin, dok je izvršni producent Graydon Carter.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori