Još odličnih serija dolazi u rujnu

Još odličnih serija dolazi u rujnu

Cheat

Drame, komedije, kriminalističke serije, trileri… stvarno jako veliki izbor nas čeka ovog rujna na malim ekranima! Donosimo izbor od nekoliko serija čije premijere se očekuju tijekom rujna, a kako stvari do sada stoje, izgleda da će se naš popis iz tjedana u tjedan nadopunjavati…

Blood

Cat Hogan otuđila se od svoje disfunkcionalne obitelji, no vijest o naizgled nesretnoj smrti njezine majke natjera je da se vrati kući. Vrativši se obitelji u ruralnoj Irskoj, Cat se ubrzo nađe u poznatom vrtlogu obiteljskih razmirica od kojih pokušava pobjeći cijeli život.

Premijera serije je 5. rujna.

Back to Life

Miri Matteson vraća se u rodni gradić kako bi započela nov život nakon 18 godina provedenih u zatvoru, no otkrije da se mnogo toga promijenilo. Njezini roditelji pokušavaju održati privid sretnog braka, a pokušaj povezivanja s bivšim dečkom samo stvori nove probleme.

Premijera serije je 10. rujna.

Back to Life

Cheat

Leah Dale sveučilišna je profesorica koja se ponosi svojim akademskim integritetom. Kad joj studentica Rose preda vrhunski napisan esej, Leah odmah posumnja u njegovu originalnost te se suoči s Rose, šarmantnom i iznimno inteligentnom mladom ženom.

Premijera serije ej 16. rujna.

Cheat

Wisting

Nakon što je među smrekama na farmi pronađeno tijelo, detektiv William Wisting otkrije da je riječ o novoj žrtvi traženoga serijskog ubojice iz Amerike. Uskoro se sam Wisting nađe pod sumnjom kada ga pojedinosti jednoga starog slučaja počnu proganjati.

Premijera serije je 19. rujna.

https://www.youtube.com/watch?v=umhqVl-uE_I&t=2s
Wisting
Wisting
Učitati još
Zatvori