Serije koje ćemo gledati u lipnju, a već ih mjesecima čekamo

Serije koje ćemo gledati u lipnju, a
već ih mjesecima čekamo

Succession

Lipanj donosi čak četiri nove premijere serija, počevši već od sutra! Planirajte svoje TV vrijeme pametno kako ne biste propustili niti jednu od epizoda koje slijede! Bit će ovo televizijsko ljeto za pamćenje…

Succession, Nasljeđe

Serija Nasljeđe (Succession) imat će svoju premijeru 4. lipnja u 21 sat, a svaka nova epizoda dolazi ponedjeljkom male ekrane. U seriji ćemo gledati glumce Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook i Kieran Culkin.

Obitelj Roy – Logan i njegovo četvero djece – upravlja jednim od najvećih konglomerata medija i zabave na svijetu. NASLJEĐE prati njihove živote dok razmišljaju što ih čeka u budućnosti kada se njihov ostarjeli otac počne povlačiti iz tvrtke. Radnje smještene u New York, NASLJEĐE istražuje teme moći, politike, novca i obitelji. Logan Roy, tvrd, moćan, ostarjeli patrijarh šef je Waystar Roycoa, obiteljski kontroliranoga međunarodnoga medijskoga konglomerata. U braku je s trećom suprugom, Marciom, privrženom i impresivnom partnericom.

Succession

Kendall Roy, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutačno je predsjednik ogranka u tvrtci i njegov nasljednik. Roman Roy, Kendallov mlađi brat, Loganov je otvoren, zabavan sin koji više ne radi u Waystaru. Siobhan „Shiv“ Roy, Loganova jedina kći i najmlađe dijete, gradi karijeru u politici. Connor Roy, Loganov najstariji sin i jedino dijete iz prvog braka, živi neovisno od obitelji u New Mexicu. Napetosti rastu kad se Loganov rođendan svede na borbu za prevlast između oca i sina te između braće i sestre. Royeva djeca suočavaju se s teškim izborom dok se sukobljavaju oko kontrole nad tvrtkom i odanosti obitelji.

Succession

Succession

Krypton, Kripton

Premijera serije je 5. lipnja u 20 sati, a u seriji ćemo gledati glumce Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Shaun Sipos, Elliot Cowan i Ann Ogbomo.

Radnje smještene dvije generacije prije uništenja Supermanova matičnog planeta, KRIPTON prati Seg-Ela, djeda legendarnog Čovjeka od Čelika – čija je Kuća El izopćena i osramoćena. Dok je vodstvo Kriptona u raspadu, Seg-El susretne vremenskog putnika sa Zemlje Adama Strangea koji ga upozori da mu nije ostalo puno vremena da izbavi svoj voljeni svijet iz kaosa. Boreći se kako bi vratio čast svojoj obitelji i zaštitio svoje voljene, Segu je također povjereno da zaštiti budućnost svog nasljeđa – sudbinu koja će doživjeti rođenje najvećeg superjunaka svih vremena.

Krypton

Prva sezona KRIPTONA prati Segov uspon od obespravljenog mladića, zarobljenog u životu bez budućnosti i nade, do legendarnog junaka sazdanog iz istoga kalupa kao i njegov unuk. Sega na akciju potakne dolazak Adama Strangea koji je doputovao s današnje Zemlje kako bi ga upozorio na podmuklu zavjeru koja će promijeniti prošlost i spriječiti rođenje posljednjeg sina Kriptona – zavjeru za koju vjeruje da ju je organizirao superzlikovac Brainiac.

Krypton

Krypton

Strike Back V, Protuudar

Treća serija koju ćemo premijerno gledati dolazi na male ekrane 8. lipnja, a snimeljena je prema istoimenom romanu Chrisa Ryana, „Protuudar“ prati doživljaje Odjela 20, elitne protuterorističke jedinice koja diljem svijeta zaustavlja potencijalne prijetnje, često iza neprijateljskih linija. U novoj sezoni vidjet ćemo kako se odbačeni i raspušteni program Odjela ponovno obnavlja kako bi se ušlo u trag zloglasnom teroristu koji je na brutalan način pobjegao iz zatvora. Kao tajni vojni obavještajci na visokorizičnim operacijama, uskrsnuta jedinica kreće u ubojitu potjeru koja će razotkriti golemu mrežu međunarodnih kriminalnih aktivnosti.

Strike Back V

Dok tim putuje Bliskim istokom i Europom, otkriva smrtonosnu zavjeru koja bi se mogla pokazati prevelikim zalogajom za njih te zauvijek promijeniti lice suvremenog ratovanja. EP. 1 Premijera sezone. Kad Omair Idrisi, nemilosrdni terorist zatvoren u Siriji, pobjegne nakon zasjede u blizini jordanske granice, tajna britanska protuteroristička jedinica, Odjel 20 ponovno se oformi kako bi ga dognala. Opremljeni najnovijom tehnologijom, novi članovi tima O20 – narednik Samuel Wyatt, narednik Thomas „Mac“ McAllister, satnica Natalie Reynolds i skupnica Gracie Novin – putuju u Libiju namjerivši se na saudijskog princa koji ima veze s Idrisijem i njegovu otpadničku britansku suprugu Jane Lowry.

Strike Back V

Strike Back V

The Affair, Preljub IV

Sredinom lipnja, točnije 19. u mjesecu u naše domove i TV vrijeme vraća se jedna od serija koje smo pratili s najvećom pozornošću posljednjih sezona.

Istodobno duboko opažajuća i intrigantno nedefinirana serija „Preljub“ istražuje emocionalne učinke izvanbračne veze. Noah je njujorški profesor i romanopisac u usponu sa ženom s kojom je u braku 20 godina i četvero djece. Alison je mlada konobarica i supruga iz Montauka na kraju Long Islanda koja pokušava obnoviti svoj život nakon tragedije. Provokativna drama odvija se odvojeno iz više perspektiva rabeći različito, neobjektivno pamćenje svakog lika kako bi ispričala priču.

Sve serije dostupne su na uslugama HBO i HBO GO.

The Affair

The Affair

The Affair

The Affair

Učitati još
Zatvori