TV serije uz koje ćete se zaista opustiti

TV serije uz koje ćete se zaista opustiti

Here and Now 4

TV serije za opuštanje

Uz sve dobre, kvalitetne dramske, humorističke, sitcom, kriminalističke i ine serije, ponekad želimo pogledati seriju, bilo kakvog žanra, uz koju ćemo se opustiti… Donosimo popis od njih sedam uz koje ćete provesti mirnu, opuštajuću TV večer.

Here and Now, Ovdje i sada

HBO donosi novu TV seriju Here and Now koja prati život jedne zanimljive i ponešto posebne obitelji. Naime, multietnička obitelj koju čine majka, otac, troje usvojene djece iz Somalije, Vijetnama i Kambodže te jedno biološko dijete biva testirana u svom postojanju i opstanku kada jedno od troje usvojene djece počne primjećivati stvari koje drugi iz obitelji ne vide…

U seriji glume Holly Hunter, Sosie Bacon, Avynn Crowder-Jones, Jerrika Hinton, Raymond Lee, Daniel Zovatto i Tim Robbins. Autor serije je Alan Ball, producent i pisac koji je inače, zaslužan za uspješne i kultne serije True Blood i Dva metra pod zemljom. Možda je ipak najpoznatiji po osvojenima Golden Globes i Oscaru za film Vrtlog života.

Here and Now 9

Here and Now 6

El Negocio, Poduzetnice

Karin, Magali i Luna atraktivne su i inteligentne žene koje udružuju snage da revolucioniraju svoje zanimanje. One dijele jednu viziju – zašto najstariji zanat na svijetu ne bi imao koristi od modernih marketinških i planerskih metoda?

Grace & Frankie

Ako do sada niste gledali, krajnje je vrijeme da pogledate genijalne Jane Fonda i Lily Tomlin u humorističnoj seriji Grace and Frankie. Priča prati dvije prijateljice koje nakon što su im supružnici tajili cijelih dvadeset godina, saznaju da su njih dvojica u tajnoj ljubavnoj vezi. Njih dvije, kroz niz komičnih situacija, pokušavaju vratiti svoj život u normalu.

MV5BMTUyMzUzODM3MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDU0MDE0ODE@._V1_SY1000_SX1500_AL_

Girlfriends’ Guide to Divorce, Vesele raspuštenice

Autorica serije knjiga za samopomoć taji svoju rastavu i počinje se upoznavati sa životom samice u Los Angelesu. Počinje slušati sve više savjeta svojih rastavljenih prijateljica, to vodi do nekih neočekivanih iskustava koja će joj promijeniti život. Zabavna serija, idealna za tzv. ženske večeri.

Girlfriends' Guide to Divorce

The Bold Type, Odvažne

The Bold Type je serije inspirirana životom glavne urednice u časopisu Cosmopolitan. Priča prati tri mlade žene koje rade za Scarlet, globalni ženski časopis moćne glavne urednice Jacqueline. Jane je nedavno promaknuta na poziciju novinarke, Kat je nova voditeljica za društvene medije, a Sutton se još muči kao pomoćnica. Kako izgledaju odnosi između njih te na ovako zahtjevnim i turbulentnim radnim mjestima, donosi nam The Bold Type.

The Bold Type 1

The Bold Type 2

Up All Night , Probdjevene noći

Serija bez zadrški proučava roditeljstvo iz gledišta ogorčene majke koja radi, njezina muža koji se brine o djetetu i njezinih tvrdoglavih roditelja. Kako žonglira između svih tih obaveza pokazala nam je Christina Applegate koja glumi glavni lik Reagan brinkley. 

UP ALL NIGHT -- "New Year's Eve" Episode 113 -- Pictured: (l-r) Delaney prince as Amy, Christina Applegate as reagan, Will Arnett as Chris -- Photo by: Colleen Hayes/NBC

Younger, Mlađa

40-godišnja samohrana majka pokušava ponovno početi raditi. Susreće mladića koji je uvjerava da izgleda mlađe pa se počinje predstavljati kao da ima 26 godina. Oboružana samopouzdanjem nalazi posao, ali mora paziti da nitko ne sazna njezinu tajnu. serija ima pet sezona i donosi zvučna glumačka imena Debi Mazar, Hilary Duff te Sutton Foster u glavnoj ulozi.

Mlađa 1

Mlađa 2

Učitati još
Zatvori