‘Killing Eve’ je nova triler špijunska serija u čiji glavni lik ćete se jako zaljubiti

‘Killing Eve’ je nova triler špijunska serija u čiji glavni lik ćete se jako zaljubiti

Sandra Oh je glumica najpoznatija po ulozi Cristine Yang, jedne od liječnica u svjetski popularnoj TV seriji Uvod u anatomiju. I nakon što je napustila seriju koja ju je proslavila, trebala je pričekati preko četiri godine kako bi opet utjelovila jedan od najzanimljivijih ženskih televizijskih likova.

Killing Eve – uloga karijere Sandre Oh

Glumila je u nekoliko dobrih i vrlo dobrih projekata, no onaj vrijedan nagrade Granny nikako se nije nalazio na horizontu. Sve dok nije dobila ulogu Eve Polastri, MI5 agentice koja se dosađuje na svom uredskom poslu te posljedično, postaje opsjednuta lovom na psihopatkinju i ubojicu Villanelle koju glumi Jodie Comer. Glumice su na ekranu ostvarile fantastičnu kemiju, koja se zapravo rijetko dešava i kreirale odnos mačke i miša koji gledatelje drži prikovanima za male ekrane. Njihova natezanja, obračuni i nadmudrivanja nešto su najnapetije što smo u zadnje vrijeme pogledali.

Serija je nastala prema knjigama autora Lukea Jenningsa gdje je Polastri bjelkinja. Kada je Sanda Oh dobila scenarij nije joj bilo jasno koji su joj lik producenti namijenili tako da je iznenađenje bilo još veće shvativši da ju čeka glavna uloga u jednoj od najnapetijih i najprovokantnijih serijskih špijunskih trilera.

Radi se o priči koja nas pomalo podsjeća na estetiku filma Pulp Fiction, a zbog svoje velike popularnosti, iako je do sada prikazano pola epizoda prve sezone, potpisan je ugovor već za sljedeću sezonu.

No, što vas u seriji čeka? Osim odlične radnje i fantastično razrađenih likova, čeka vas uloga karijere Sandre Oh. Glumica je u ovoj seriji pokazala ne samo da ćemo se već u prvih pet minuta gledanja prve epizode u potpunosti otarasiti percipiranja nje kao lika iz Uvoda u anatomiju, već gledamo agenticu pokeraškog lica, koja se izdiže iznad svojeg moralnog propadanja, češće nego rjeđe. I instantno ćete se zaljubiti u nju.

Ako ste seriju tek sada otkrili – ne brinite, prva polovice prve sezone postat će vaša nova bingeing stanica.

Foto: Killing Eve

Učitati još
Zatvori