Evo zašto biste trebali gledati novu seriju s Julijom Roberts

Evo zašto biste trebali gledati novu
seriju s Julijom Roberts

Ako ste voljeli The Pelican Brief s Juliom Roberts i Denzelom Washingtonom, i općenito su vam trileri prvi žanrovski izbor, onda je serija Homecoming točno to što trebate sada gledati. Počela se emitirati na Amazonu 2. studenog i donosi deset uzbudljivih epizoda.

Julia Roberts u novoj seriji Homecoming

Julia Roberts je hollywoodska zvijezda koju, za razliku od npr. Nicole Kidman, još nismo imali prilike gledati na malim ekranima, posebno u ovom novom valu serija koji nas sve zahvaća posljednjih godina. Seriju je režirao Sam Esmail, zaslužan za također uspješnicu Mr. Robot, a Julia Roberts u glavnoj ulozi je odlična. Esmail fantastično stvara spoj hitchcockovskih filmova i trilera sedamdesetih, a vrhunska kamera čini cjelokupan dojam bez greške. Priča filma je adaptacija Gimlet Media podcasta i podijeljena je u dinamičnih deset polusatnih epizoda. Kratka vremenska forma jako dobro odgovara ritmu priče serije.

Julia Roberts glumi Heidi Bergman koja je danas uspješna direktorica Homecoming programa, koji liječi i prilagođava veterane s PTSP-om. Nekoliko godina kasnije je konobarica koja se ne sjeća mnogo svojeg bivšeg života i posla. Kako je dospjela u taj dio svojeg života i kako se ta promjena dogodila i koliko se ona toga uopće sjeća? Zaplet nastaje polako, no sigurno i odmah će vas uvući u cijelu priču. Odgovore na pitanja koja serija iz epizode u epizodu postavlja gledatelji dobivaju u preciznom trenutku kada ih moraju saznati.

Uz Juliju Roberts u seriji gledamo njezinog korporativnog šefa Colina kojeg glumi Bobby Cannavale, Sissy Spacek, Alexa Karpovskyog i Dermota Mulroneyja, od zvučnijih glumačkih imena. Serija je odlična i veseli nas da nakon bingeanja već znamo da nas još jedno takvo gledanje čeka u 2019., kada dolazi druga sezona.

Foto: Homecoming

Učitati još
Zatvori