Claire Foy kao skandalozna vojvotkinja u prvom traileru za ‘A Very British Scandal’

Claire Foy kao skandalozna vojvotkinja u prvom traileru za ‘A Very British Scandal’

Povijesne drame u posljednjem su desetljeću na novom valu popularnosti, posebno otkad smo prije nekoliko godina počeli gledati The Crown. Upravo je u tok seriji široka publika bolje upoznala Claire Foy, glumicu koja je maestralno utjelovila kraljicu u prvim godinama njezine vladavine. Foy se otada nametnula ko ultimativno lice povijesnih drama i postala sinonim za raskošan prikaz ekcentričnih i intrigantnih ličnosti iz prošlosti.

Nakon što nas je razveselila vijest o novoj seriji A Very British Scandal u kojoj će igrati glavnu ulogu, stigao nam je i prvi trailer. Foy u povijesnoj drami igra Margaret Campbell, vojvotkinju od Argylla, dok u trailer vidimo da između nje i njezina supruga (Paul Bettany) frcaju iskre od samog početka, a najviše za vrijeme skandaloznog razvoda koji je punio novine 60-ih godina prošloga stoljeća. U traileru se Margaret upušta u ljubavne afere zbog kojih odmah plaća i visoku cijenu.

Kako službeni sinopsis kaže: “Slavna zbog svoje karizme, ljepote i stila, Margaret, vojvotkinja od Argylla, dominirala je naslovnicama, dok se razvod ispunjen optužbama, krađom, nasiljem, drogama, tajnama, mitom i eksplicitnim polaroidima odigravao pred očima javnosti i medija 1960-ih godina. A Very British Scandal tako će zagaziti u novi skandal i pokušati proniknuti u društvene i povijesne okolnosti koje su definirale ovaj razvod te postratnu političku klimu Velike Britanije. Kroz like vojvotkinje od Argylla serija će pokazati institucionalnu mizoginiju protiv koje se ona morala boriti, dok se paralelno nosila s izdajom od strane bliskih prijatelja.

Serija će imati samo tri epizode i veselimo se novim informacijama!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori