Toliko sladunjavi božićni filmovi da ih baš zbog toga volimo

Toliko sladunjavi božićni filmovi da
ih baš zbog toga volimo

Blagdansko vrijeme idealno je za ljenčarenje i maratonsko gledanje filmova. Okićen i topao ambijent uz omiljene poslastice idealan je za večernje filmske maratone. Nakon što pogledate sva nova filmska izdanja koja poželite doživjeti u kinu, vrijeme je za opuštanje u svom toplom domu. Božićnih filmova nikad dosta. Koliko god puta ih pogledali, oni uvijek izazivaju najljepše emocije pa je sasvim normalno što ih želimo toliko puta pogledati.

Neki od njih su pravi klasici i obavezno filmsko štivo, dok su neki od njih tek lagana razbribriga uz koju se opuštamo i ne razmišljamo o svakodnevici.

Romantične priče se vrlo dobro slažu s božićnim ugođajem stoga uvijek u hladnim danima romantične komedije nađu svoje mjesto na malim ekranima. Filmovi koji su toliko sladunjavi, a na njihove priče bismo u stvarnom životu samo okrenuli očima, ipak ih volimo i rado im se vraćamo. Izdvojili smo pet upravo takvih naslova uz koje ćemo provesti ugodne večeri s osmijehom na licu. A subota je baš pravo vrijeme za takve odabire.

Dear Santa

U ovom filmu kojega potpisuje Jason Priestly, još jedno dijete (Emma Duke) pokušava pronaći ljubav svom samohranom ocu (David Haydn-Jones). Djevojčica napiše pismo Djedu Božićnjaku i traži od njega da dovede njenom tati novu ženu za Božić. Pismo je pronašla jedna ljupka dama (Amy Acker) i daje svoj doprinos pronalaženju ljubavi za dotičnog gospodina.

Christmas Inheritance

Zabavna i društvena djevojka (Eliza Taylor) koja obožava tulumariti trebala bi naslijediti posao svog oca. Tako je prisiljena je reformirati svoj imidž “loše” djevojke. U filmu se pojavljuje dramatični ljubavni trokut, ali i simpatična pouka – jer je Eliza na kraju naučila mnogo o odrastanju, sazrijevanju, brizi i odgovornosti.

Marry Me For Christmas

Marci Jewel (Malinda Williams) je moderna single lady koja je vlasnicana marketinške agencije u New Yorku. Budući da je okolina neprestano zapitkuje o njezinom ljubavnoj životu i braku, Marci uvjerava jednog od svojih zaposlenika (Brada Jamesa) da se predstavlja kao njezin zaručnik kada odlazi kući za blagdane.

Merry Kissmas

Priča počinje u dizalu. Kayla (Karissa Lee Staples) zabrinuta i nesretna strastveno i romantično se poljubi sa strancem (Brant Daugherty) u trenucima kada su zaglavljeni između katova. Ubrzo nakon toga, stvari se odjednom počinju poboljšavati između nje i njezinog zaručnika (David O’Donnell). Nevolja nastaje jer sada mora odlučiti između dvojice muškaraca koji joj se obojica sviđaju.

Christmas Crush

Georgia (Rachel Boston) se vraća kući zbog okupljanja prijatelja iz srednje škole, nadajući se da će se sresti s Craigom (Jon Prescott) u kojega je oduvijek zaljubljena. Riječ je o čovjeku kojeg je uspoređivala s ostalim momcima posljednjih desetljeća. Nakon ponovnog povezivanja s Benom (Jonathanom Bennettom / Aaronom Samuelsom), neumoljivim starim prijateljem, Georgia brzo shvaća da je možda posljednjih deset godina provela u idoliziranje pogrešnog momka.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori