Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija godine će dobiti nastavak

Jedna od najpopularnijih romantičnih
komedija godine će dobiti nastavak

Malo koji film je ove godine podigao toliko prašine kao Netflixov original To All The Boys I’ve Loved Before, tinejdžerska romantična komedija koja je postala jedna od najvećih uspješnica ovog streaming diva u 2018. što se tiče originalnog sadržaja. Priča snimljena prema istoimenom romanu Jenny Han prati Laru Jean Covey i njen ljubavni život koji igrom slučaja od potpuno nepostojećeg dovede do lažne veze s najpopularnijim dečkom u školi, Peterom Kavinskyjem.

To All The Boys I’ve Loved Before nastavak

Nećemo otkrivati previše detalja ako film još niste gledali, ali uspio je u zvjezdanu orbitu lansirati dvoje glavnih glumaca, do te mjere da je Noah Centineo postao najveći tinejdžerski (i ne samo tinejdžerski) crush u posljednjih desetak godina, ako ne i više.

Oni koji su upoznati s opusom spisateljice Jenny Han, znaju da je cijela priča zamišljena kao trilogija, a sam kraj To All The Boys I’ve Loved Before je nagovijestio nastavak. I sada Netflix i Paramount rade na dogovorima oko lansiranja drugog dijela koji je vrlo izvjestan… Budući da je radnja prvog dijela već kombinirala neke događaje iz sljedeće dvije knjige PS. I Love You i Always And Forever, Lara Jean, iz Netflixa su najavili da će u gradnji novog filma opet posuđivati iz dostupnih književnih predložaka kako bi zaokružili radnju.

Detalji još nisu poznati, no jedno je sigurno – golema baza obožavatelja ovog filma će biti oduševljena.

Učitati još
Zatvori