Tjedan zanimljivih filmova u kinu Europa

Tjedan zanimljivih filmova u kinu Europa

Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Yunus Emre Institut predstavljaju 6. Tjedan turskog filma u Zagrebu koji će se održati od 23. do 28. svibnja 2017. godine u kinu Europa. Tijekom šest dana zagrebačka će publika moći pogledati 13 dugometražnih filmova.

Svečano otvorenje šestog po redu Tjedna turskog filma je u utorak, 23. svibnja u 19 sati, u kinu Europa, a otvorit će ga film ‘Filozof iz štale’, snimljen 2014. godine redatelja Müfita Cana Saçıntıja.

Ulaznice su potrebne samo za svečano otvorenje. Besplatne ulaznice dijelit će se na blagajni kina Europa i mogu se preuzeti na blagajni kina u nedjelju, 21. svibnja od 16 sati, a u ponedjeljak 22. svibnja i na dan otvorenja u utorak, 23. svibnja od 14 sati. U subotu 27. i nedjelju 28. svibnja u 11 sati djeca mogu uživati u dječjem filmu iznenađenja, a nakon projekcije svi zajedno mogu se zabaviti na besplatnoj kreativnoj radionici i izraditi zanimljive poklone s turskim motivima.

Ulaz na sve projekcije Tjedna turskog filma je besplatan i ulaznice nisu potrebne. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno. Više informacija o Tjednu turskog filma i rasporedu projekcija potražite na turski-film.com ili na Facebook stranici.

turski film

Učitati još
Zatvori