Znamo kad izlazi treća sezona serije “The Umbrella Academy”

Znamo kad izlazi treća sezona serije
“The Umbrella Academy”

„The Umbrella Academy“ konačno će premijerno prikazati treću sezonu 22. lipnja na Netflixu. Uzbudljiva Netflixova serija bazirana je na istoimenom stripu koji donosi priču iz jednog drugog svemira. 43 novorođenčadi se nenadano rodi i sedam njih usvoji vanzemaljac Sir Reginald Hargreaves poznatiji kao Monocle.

On stvara Umbrella Academy, dom za usvojenu djecu kako bi ih trenirao za spašavanje svijeta. Kako odrastaju djeca se vremenom udaljuju. Nakon mnogo godina opet se sastanu kako bi riješili sumnjivu iznenadnu smrt svog oca. Skupina braće i sestara s nevjerojatnim moćima razotkriva potresne obiteljske tajne i prijetnju koja se nadvila nad cijelim čovječanstvom.

Treća sezona

Nakon što su spriječili sudnji dan 1963., članovi Umbrella akademije vraćaju se u današnje vrijeme gdje saznaju da je njihova stvarnost potpuno izmijenjena. U teaseru se Klaus (Robert Sheehan), Allison (Emmy Raver-Lampman), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Vanya (Elliot Page) i Broj pet (Aidan Gallagher) susreću s novom grupom pod nazivom Sparrow Academy.

Osim suočavanja s drugačijom stvarnošću, Umbrella Academy suočava se s „neidentificiranim destruktivnim entitetom koji izaziva pustoš u Svemiru (nešto što su oni možda izazvali)“, prema Netflixovom opisu. Treća sezona serije zvuči obećavajuće, imat će 10 epizoda i izlazi 22. lipnja, taman toliko da stignete pogledati prve dvije sezone ako kojim slučajem niste.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori