Uskoro stiže najuzbudljivija serija ovog proljeća s Jude Lawom u glavnoj ulozi – pogledajte trailer

Uskoro stiže najuzbudljivija serija ovog proljeća s Jude Lawom u glavnoj ulozi – pogledajte trailer

Ako volite dramatične i uzbudljive dramske serije poput The Handmaid’s Tale i Big Little Lies, The Third Day bit će vaš novi TV favorit ovog proljeća!

The Third Day je nova HBO serija koju ćemo svi gledati

Smještena na naizgled idiličan otok, radnja je podijeljena na dva dijela – Ljeto i Zima. Sve počinje s Ljetom kada na misteriozan otok stiže Sam (Jude Law) i na njemu otkriva grupu stanovnika koja želi zaštititi svoj dom pod svaku cijenu. Idiličan otok pretvara se u jednu veliku zamku, a linija između stvarnosti i fantazije nestaje. U drugom dijelu Zima na otok stiže strankinja (Naomie Harris) u potrazi za odgovorima, ali i ta priča dobiva svoj neočekivani zaokret.

Odličnu glumačku postavu predvode Jude Law i Naomie Harries, a neka od poznatih imena britanske glumačke scene koja također glume u seriji su Emily Watson, Katherine Waterston, John Dagleish i and Freya Allan.

Kroz šest epizoda, ovaj uzbudljivi triler držat će vas u neizvjesnosti i prikova uz make ekrane na koje stiže 11. svibnja. Trailer za novu HBO seriju koja će bez sumnje biti veliki hit, pogledajte u nastavku.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=83&v=ETniiQgt53A&feature=emb_title

Foto: Screenshot, YouTube

Učitati još
Zatvori