Stiže nova sezona serije ‘The Young Pope’, a Judeu Lawu pridružuje se John Malkovich

Stiže nova sezona serije ‘The Young Pope’, a Judeu Lawu pridružuje se John Malkovich

Na vrhu liste najboljih serija koje smo prošle godine stigle na male ekrane bez sumnje se nalazi i The Young Pope, mini TV serija koja u deset epizoda donosi priču o prvom američkom papi. U ulozi mladog i šarmantnog pape Pia XIII briljirao je britanski glumac Jude Law koje je kontroverzna uloga donijela i zasluženu nominaciju za Zlatnog globuse. S novim pristupom i odmakom od tradicije, papa Pius XIII pretvara se u misterioznu pojavu koja se tvrdoglavo suprotstavlja vatikanskim upraviteljima, pronalazeći svojeg glavnog savjetnik u časnoj sestri Mary koju glumi Diane Keaton. Iako nas je kraj prve sezone ostavio u neizvjesnosti o sudbini mladog pape i iako su mnogi pretpostavljali da je umro, papa Pius XIII vraća se u drugoj sezoni serije The Young Pope.

SVE ŠTO ZNAMO O DRUGOJ SEZONI SERIJE THE YOUNG POPE

The New Pope, druga sezona serije The Young Pope, vraća nas u život i svijet Larryja Belardoa kojeg smo u prvoj sezoni gledali kako preuzima ulogu prvog američkog pape Pia XIII, a kojeg će ponovno utjeloviti Jude Law. Iako se još uvijek ne znaju detalji o priči koju donosi druga sezona serije, najavljeno je da će se Judeu Lawu pridružiti i glumac John Malkovich u zasad još nepoznatoj ulozi.

Osim odličnog Jude Lawa, The New Pope serija donosi jednaku ekipu i iz kamere – Paolo Sorrentino će režirati seriju i u suradnji s Umbertom Contarellom napisati scenarij za novu sezonu. Iako su drugi detalji još uvijek nepoznati baš kao i datum izlaska nove sezone, početak snimanja najavljen je za studeni.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori