Netflix najavio novu poslasticu za sve ljubitelje Guya Ritchieja

Netflix najavio novu poslasticu za sve
ljubitelje Guya Ritchieja

Velika uspješnica britanskog redatelja Guyja Ritchieja, film The Gentlemen iz 2019. godine, trebao bi dobiti svoju verziju u obliku serije na Netflixu, potvrđeno je iz ovog streaming giganta. Štoviše, već su poznati neki detalji, a među njima je i taj kako će upravo Ritchie režirati prve dvije epizode.

Sam film The Gentlemen prati priču Amerikanca Mickeyja Pearsona koji je u Britaniji razvio vrlo profitabilan posao uzgoja i prodaje marihuane. Jednom kada se u tim krugovima pročuje kako je Pearson na dobrom putu da se riješi ovog biznisa, priča se zakotrlja i krene u smjeru raznih ucjena, otmica i krađa, baš kako to inače biva u Ritchiejevim naslovima. Unatoč svemu, priču prati britak londonski humor, uz impresivnu glumačku postavu.

Serija The Gentlemen donosi novu glumačku postavu i twist na priču

Naslovnu ulogu u filmu ima Matthew McConaughey, dok se uz njega pojavljuju Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Michelle Dockery i Henry Golding.  Što se same serije tiče, još uvijek nije poznato hoće li koji od spomenutih glumaca reprizirati svoju ulogu. Šuška se da je u pripremi nova glumačka postava, a neki od glumaca iz filma mogli bi se pojaviti u manjim, epizodnim ulogama.

Što se ostalih detalja tiče, još uvijek nije poznato koliko će epizoda imati serija, a budući da je cijeli projekt u ranoj fazi razvoja, seriju na Netflixu možemo očekivati najranije 2023. godine.

Zanimljivo je kako je film The Gentlemen u početku i bio zamišljen kao serija, stoga će ovim projektom cijela priča biti savršeno zaokružena.

Foto: IMDB

Učitati još
Zatvori