‘The First Lady’ serija u kojoj ćemo dobiti uvid u život prvih dama Amerike

‘The First Lady’ serija u kojoj ćemo dobiti uvid u život prvih dama Amerike

Na male ekrane nam dolazi priča o tri najutjecajnije prve dame Amerike – ‘The First Lady’. Glumačku postavu čine Viola Davis koja će utjeloviti ulogu Michelle Obame, Gillian Anderson utjeloviti će ulogu Eleanor Roosevelt dok će Michelle Pfeiffer utjeloviti ulogu Betty Ford. Priče prvih dama Amerike biti će ispričane kroz „ispreplitanje događaja koji su toliko intimni da ćemo imati osjećaj da zidovi Bijele kuće govore“ – ističe Deadline.

Iz same najave možemo vidjeti kako će se radnja odmaknuti iz Zapadnog dijela Bijele kuće, a fokus će biti na Istočnom dijelu. Dijelu gdje se donose neke od najutjecajnijih odluka u povijesti koje mijenjaju svijet, dijelu koji je napravio američke karizmatične, složene i dinamične prve dame. Glumačkoj postavi pridružuju se još Dakota Fanning koja glumi kćer Betty Ford, Aaron Eckhart je predsjednik Ford, O-T Fagbenle utjelovljuje ulogu Baracka Obame, a Lexi Underwood je Malia Obama.

Prvi pogled u ‘The First Lady’ seriju

Ovo nije prvi put da ćemo gledati ulogu Michelle Obame na malom ekranu, prethodno ju je glumila Tika Sumpter u filmu Southside With You 2016. godine. Prva sezona izlazi 17. travnja na američkoj televizijskoj kući Showtime. Za sada nije poznato hoće li ova serija izaći u limitiranom izdanju ili ćemo ju gledati u više nastavaka, ono što znamo jest da je predviđeno vrijeme trajanje epizode sat vremena. Najavu za ovu uzbudljivu nadolazeću seriju možete pronaći u nastavku.

Foto: YouTube, IMDb

Učitati još
Zatvori