8. svibnja izlazi “The Eddy” – nova Netflixova serija s potpisom redatelja La La Landa

8. svibnja izlazi “The Eddy” – nova Netflixova serija s potpisom redatelja La La Landa

Sudeći prema teaseru koji je izašao, redatelju nagrađivanog La La Landa
Damienu Chazelleu, kao i sjajnoj glumačkoj postavi koju predvodi Andre Holland, nova Netflixova serija “The Eddy” bit će pun pogodak.

Priča prati Elliota Udoa (Holland), nekad nagrađivanog njujorškog jazz pijanista koji s prijateljem vodi jazz klub „The Eddy“ u današnjem modernom Parizu. Elliot je istovremeno i menadžer kućnom bendu kluba (koji je sastavljen od pravih pariških jazz glazbenika) u kojem pjeva njegova on-off djevojka. Život mu se okreće naglavačke kad shvati da se u klubu odvijaju neke sumnjive radnje u koje je upetljan njegov partner s kojim vodi klub. Sve će dodatno zakomplicirati i iznenadni dolazak njegove kćeri tinejdžerice koja se odlučila preseliti k njemu u Pariz. Tajne izlaze na vidjelo.

Zanimljiva glumačka postava

Elliot se kreće suočavati s prošlošću, a uz sve to ulazi u borbu za spas kluba. Uz Hollanda, sjajnu glumačku postavu čine i Tahar Rahim, Amandla Sterberg, Joanna Kullig i Leila Bekhti. Serija je zanimljiva i po tom što se koriste i engleski, francuski i arapski. Teaser ne odaje previše, ali sudeći po svemu dosad viđenom, očekuje nas prava poslastica.

Glazbu u seriji radili su Glen Ballard i Randy Kerber, a atmosfera noćnog života Pariza, života umjetnika i jazz glazbenika sigurno će nas oduševiti. Serija ima osam epizoda, a premijeru očekujemo 8. svibnja na Netflixu.

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori