Božićna groznica već počinje: Slavni par vraća se u nastavku omiljenog filma na Netflixu

Božićna groznica već počinje: Slavni par vraća se u nastavku omiljenog filma na Netflixu

Nakon turbulentne 2020. godine svi ćemo imati koristi od jedne feel-good blagdanske avanture, zar ne? Naime, još je 97 dana do Božića i već se imamo čemu veseliti. Netflix je objavio teaser trailer za film The Christmas Chronicles 2. Nakon dvije godine, konačno stiže nastavak u kojem ćemo svjedočiti povratku slavnog para. Kurt Russell i Goldie Hawn ponovno ćemo gledati u ulogama Djeda Božićnjaka i gđe. Claus – za one koji nisu znali, ovaj par je u vezi i u stvarnom životu. No, nećemo duljiti jer se sigurno već pitate što vas sve očekuje u nastavku omiljenog božićnog filma The Christmas Chronicles.

Hoće li uspjeti spasiti Sjeverni pol?

Već u najavi možete naslutiti da će Kurt Russell zauzeti stražnje sjedalo dok će Goldie Hawn, u ulozi gospođe Claus, doći u središte pozornosti. Ne možemo točno predvidjeti koja vrsta avanture čeka gospođu Claus, ali nesumnjivo ćete odmah osjetiti pozitivnu, božićnu energiju koju ste već mogli iskusiti tijekom gledanja prvog nastavka. Glavna junakinja Kate sad je cinična tinejdžerica i nerado provodi Božić s maminim novim dečkom i njegovim sinom, Jackom kojega glumi Jahzir Bruno. Ne želeći prihvatiti ovu novu obiteljsku dinamiku, Kate odluči pobjeći, ali to dovodi i nju i Jacka u avanturu s Djedom Božićnjakom i gospođom Claus. Oni timskim radom pokušavaju spriječiti tajanstvenog i problematičnog lika po imenu Belsnickel u njegovom naumu da uništi Sjeverni pol. U nastavku pogledajte teaser trailer.

Chris Columbus, redatelj filma Home Alone, zauzeo je redateljsku stolicu i na snimanju The Christmas Chronicles 2, a uz gore spomenute glumce Kimberly Williams-Paisley glumit će majku Kate i Teddyja, Claire Pierce, dok ćete u ostatku glumačke postave moći vidjeti Tyrese Gibsona iz serijala Fast & Furious te Juliana Dennisona iz filma Deadpool 2.

The Christmas Chronicles 2 na Netflix stiže 25. studenog.

Foto: IMDb, YouTube

Učitati još
Zatvori