Trailer za ‘The Batman’ s Robertom Pattinsonom izazvao je neviđeno oduševljenje

Trailer za ‘The Batman’ s Robertom Pattinsonom izazvao je neviđeno oduševljenje

Kad je prošle godine stigla vijest da novog Batmana igra Robert Pattinson, sve su oči ljubitelja DC svemira bile uprte u produkcija. Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada mračnu ulogu preuzima Pattinson koji se u posljednjih nekoliko godina nametnuo kao ključan glumac mlađe generacija. Produkcija je naišla na brojna ograničenja zbog pandemije, više je puta snimanje obustavljeno, a premijera je odgođena s ovog listopada na ožujak sljedeće godine. Međutim, iščekivanje će samo rasti o čemu govore i brojke – novi i službeni trailer za Batmana pogledalo je gotovo 19 milijuna ljudi u samo dva dana!

Redatelj Matt Reeves predstavlja nam novi film The Batman u kojem, uz Pattinsona, glumi Zoe Kravitz kao Catwoman, Paul Dano kao Riddler i Collin Farrell kao Penguin.

Trailer prikazuje više akcije nego dosad i pregršt scena borbe, kao i interesantnu dinamiku između Catwoman i Batmana. Vizualno je jednako impresivan, a Pattinson se zasad (na iznenađenje mnogih skeptika) čini kao izvrstan odabir. Oduševljenje je prevladalo i u komentarima ispod trailera na YouTubeu u kojima su gledatelji pohvalili činjenicu da trailer ne otkriva previše i složili se da bi film mogao biti pravo kinematografsko remek-djelo.

Radnja još uvijek nije poznata u cijelosti, ali trebala bi ponovno biti smještena u mračni grad Gotham. Batman ovoga puta otkriva korupcijsku aferu koja povezuje njegovu obitelj sa serijskim ubojicom Riddlerom. Priča je smještena u doba prije nego se Batman potpuno profilirao u superjunaka kakvog poznajemo. Pratimo Brucea Wayne otprilike godinu dana nakon što je postao maskirani junak, dok se još uvijek bori identitetom sebe kao superjunaka. Kravitz glumi Selinu Kyle odnosno Catwoman koja se s Batmanom poveže u potrazi za nestalom bliskom osobom. Ovaj će film biti standalone odnosno neće se nužno oslanjati na prethodne priče iz DC-jevog svemira.

Foto: IMDb, DC

Učitati još
Zatvori