Nedostaje vam smijeha? Preporučujemo ovaj zabavan show koji je dostupan na YouTubeu
Nedostaje vam smijeha? Preporučujemo ovaj zabavan show koji je dostupan na YouTubeu

Nedostaje vam smijeha? Preporučujemo ovaj zabavan show koji je dostupan na YouTubeu

Skrolajući bespućima TikToka naišla sam na video koji je nesvjesno zaokupio moju pažnju do te razine da sam u dahu odgledala cijeli isječak nepoznate mi emisije. Dalje od toga nisam joj pridavala pažnju, no kako to biva moj algoritam jest pa su se krenuli redati drugi isječke iz spomenute emisije. Pokazalo se kako gledam prvu sezonu australske verzije zabavnog showa Taskmaster.

Tko je Taskmaster?

Britanska inačica možda vam je dobro poznata, a u slučaju da se dosad niste susreli s ovim formatom njegova premisa je sljedeća: U programu sudjeluje grupa od pet slavnih osoba, uglavnom komičara, koji pokušavaju dovršiti niz izazova koji su postavljeni pred njih. Njihov rad ocjenjuje upravo Taskmaster koji dodjeljuje bodove na temelju izvedbe pojedinog natjecatelja.

Koncept programa osmislio je britanski komičar Alex Horne, koji je u originlnom izdanju ujedno i Taskmasterov asistent, te koji je za isti projekt nagrađen prestižnom nagradom BAFTA. Uloga izvornog Taskmastera povjerena je komičaru Gregu Daviesu.

Smijeha ne nedostaje

U Australskoj verziji showa uloga Taskmastera povjerena je komičaru Tomu Gleesonu, dok je njegov pomoćnik stand-up komičar Tom Cashmana. Prva sezona sastoji se od 10 epizoda, a natjecatelje Danielle Walker, Jimmy Rees, Julia Morris, Luke McGregor i Nina Oyama. Ova imena vam možda trenutno nisu poznata, no brzo ćete među njima pronaći svog favorita, ako ovom zabavnom programu date šansu.

Gdje gledati Taskmaster?

Sjajna je vijest kako je cijela sezona dostupna na Taskmaster Australia YouTube kanalu te njezino gledanje ne ovisi o posjedovanju određene aplikacije ili streaming platforme.

Dojma smo kako nam svima treba malo više smijeha, a ovaj emisija nam upravo to omogućuje. Pogledati ju možete ovdje.

Foto: Promo, Instagram (@taskmasteraustralia, @nina.oyama)

Učitati još
Zatvori