Svi Marvelovi filmovi koje možete odmah gledati na Netflixu

Svi Marvelovi filmovi koje možete
odmah gledati na Netflixu

Prije par dana održana je premijera posljednjeg filma Avengers franšize i do sada je Avengers: Endgame u prvih pet dana prikazivanja oborio sve rekorde – od gledanosti do zarade! Ostvareno je čak preko 1,5 milijardi američkih dolara na kinoblagajnama. No, to nas ne treba čuditi. Radi se vjerojatno o najiščekivanijem filmu i najvećem projektu Marvela do sada. Ili bolje rečeno Disneya. S obzirom na to da je Disney kupio Marvel prije nekoliko godina i da Disney planira objaviti vlastitu uslugu streaming servisa, sada je pravo vrijeme pogledati sve Marvelove filmove na Netflixu.

Ant-Man and the Wasp

Dok Scott Lang balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp otkriva tajne njihove prošlosti.

Avengers: Infinity War

Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

The new Avengers Infinity War 7

The new Avengers Infinity War 1

Black Panther

Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj Wakande, T’Challa, mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Marvelov film Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a TChallin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta.

Black Panther 4

Black Panther 7

Guardians of the Galxy Vol. 2

Čuvari Galaksije Vol. 2 nastavlja pustolovinu ekipe koja prelazi granice svemira. Čuvari se moraju boriti da održe svoju novostečenu obitelj na okupu dok otkrivaju tajnu pravog porijekla Petera Quilla. Stari neprijatelji postaju saveznici, a fanovima omiljeni likovi iz klasičnih stripova priskočit će u pomoć našim junacima dok se Marvel Cinematic Universe nastavlja širiti.

Thor: Ragnarok

Thor, najmoćniji zaštitnik Asgarda, sukobljava se sa starim prijateljima i novim neprijateljima u filmu talentiranog novozelandskog redatelja, komičara i slikara Taike Waititija.

Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

image-06

image-02

image-01

Učitati još
Zatvori